Tarhoňa
Tarhoňa je drobná těstovina oblíbená zejména na Slovensku a v Maďarsku. Používá se jako příloha k masu se šťávou, zavářka do polévek, ale skvěle se hodí i pro přípravu těstovinových salátů. Před vařením ji, pro lepší chuť, nejdříve opražte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrN
Moje poznámka
Tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrN
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 7 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 7 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 4 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 6 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 6 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 6 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 6 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 8 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 8 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
tarhoňa jak vařit,
tarhoňa jako příloha,
jak se vaří tarhona,
recepty s tarhoňou,
trhoňa,
torhoňa,
tarhoňa a kuřecí maso,
targoňa,
těstoviny tarhońa,
jak vařit tarhoňu,
tarhuňa,
karhoňa,
terhona,
recept s tarhonou,
tarhola,
tvarhoňa,
tarhaňa,
jak se dela tarhona,
tarhona cena,
tarhane
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda
Komentáře (53)