Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Briošky - ježci

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 709 kJ /
3 515 kcal
Bílkoviny89,95 g
Tuky105,06 g
Vláknina25,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,45 g
Sacharidy539,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z bulek uválíme oválné "šišky", opět necháme téměř nakynout, nastříháme bodliny a po krátkém dokynutí upečeme. Krok 2: Tím, že ježky potíráme ještě před nástřihem, mají po upečení hezkou kresbu. Pečeme je stejně jako šneky.

Zveřejněno 12. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Briošky - ježci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7WAQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Briošky - ježci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7WAQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

;-)jsou:yes::yes:

:-K;-):yes:

:-KVypadají skvěle:yes::yes:+

Vypadají krásně:yes::yes:+

Ty teda nezahálíš :-O:yes::yes:

Vše již bylo řečeno:yes::yes::yes:

nie nadarmo si sa stala v peceni peciva a chleba guru :yes:

:-8 díky :-K

Cathleen, fakt nemám slov, jen tiše koukám a závidím :-):yes:+8

:-Kparádní není co dodat:yes::yes:+1

Ježci vypadají skvěle:-O;-) +:yes:

Ježky dělávala už naše babička, maminka- pamatuji na ně a taky dělávám, je to pěkné i tvarem;-) Cathleen jistě budou skvělé (jako ty věnečky) +bod:yes::-p vyzkouším:-p

hotové umělecké dílko:-p krása v podání naší katynky:yes::yes:

Tématické fráze:
ježek ze šišek, briošky, ježek z šišek, recept na briosky, briosky recept, ježek ze šišky, ježci ze šišek, brioška recept, mléčné briošky, ježci recept, briosky jako od babicky, ježek z chleba, kresba šišky, ježek chleba, ježek z šišky, smetanové briošky, recept na makove briosky, briošky recept mléčné, plněné čokoládové briošky, jezci upeceni

Suroviny:
voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, voda, sůl, tuk hera, mouka hladká

Přidat fotografie receptu