Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé kokosky

Kokosky jsou velmi jednoduchým, ale o to chutnějším cukrovím. Stačí vám jen dvě suroviny a během chvilky máte dokřupava upečené hromádky exotické chuti. V troubě je však nenechávejte moc dlouho, lehce se připalují.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

stana5

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 385 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny15,00 g
Tuky170,00 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy27,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Salko vylijeme do mísy a přidáme k němu kokos. Krok 2: Vše smícháme a lžičkou tvarujeme na plechu vyloženém papírem na pečení malé kopečky. Krok 3: Vložíme do mírně vyhřáté trouby a pečeme do růžova - pozvolna tak na150 °C.

TIP: Oblíbené postupy, jak tvarovat kokosky

Zveřejněno 23. 10. 2011

Poznámka autora stana5

Kdyby se stalo, že byste daly jemnější kokos, klidně přidejte o trochu více kokosu. Má být tužší směs. Dělá se to pak lépe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé kokosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kODN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé kokosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kODN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Úžasné a rychlé kokosky, moc nám chutnají. :-)

Sú vyborné :yes::yes::yes::yes:

<3:yes::-K

Jsou chuťově výborné a hlavně měkké. Když jsem dělala kokosky z bílku, tak byly tvrdé jak beton. Letos jsem je dělala z karamelizovaného salka, které se dá už hotové koupit. Jsou možná sladší, ale taky dobré. Dokonce i když je připálíte. ;-)

Dnes upecene, vyborne!:-D

huh, výborné... na 160C , 10min otocim plech a dalsích 10 min a jsou akorát. Parádní.

alaska1111 15. 12. 2011 08:02
:-D mnam

:-p+5:yes:

Měla jsem chuť na nějakou sladkou dobrotu a tvůj receptík mě zaujal:-)vyzkoušeno;-)obodováno a uloženo:-)foto přiloženo:-)

:-p:yes:

Jana:Děkuji,já je taky dělám už dlouho.A musím uznat že se po nich zapráší.Musím dělat několik várek.1.zkušební to na ní čekají,a poslední pár dní před vánocemi,a musím je schovat.Jinak nic nezbude.:-*

Stano5, vítám tě v naší Topkové rodině, jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo;-)
Za další rychlé kokosky máš ode mne 1.boda:yes:

Jsou výborné, peču je již řadu let na Vánoce a nemají chybu. Místo lžičkou dělám kopečky namočenými prsty.

Tématické fráze:
rychlé kokosky, recept na rychlé kokosky, rychlé a dobré kokosky, rychlé kokosky recept, kokosky rychle, kokosky, kokosky ze salka, kokosky s medem, kokosky s jogurtem, rychle recepty, recept na rychlé kokosky diskuze, hrnkové kokosky, kokosky salko, směs na kokosky, jak na tvrde kokosky, výborné rychlé kokosky, rychly kokosky, tvrde kokosky, recept rychlé kokosky, kokosky recept

Suroviny:
salko, kokos mletý

Přidat fotografie receptu