Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Labské kotlety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Papunka Papunka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 787 kJ /
427 kcal
Bílkoviny3,55 g
Tuky37,52 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme prolisovaným česnekem a poprášíme moukou. Krok 2: Kotlety poté na oleji z obou stran zprudka opečeme. Krok 3: Přidáme na klínky nakrájenou cibuli a osmahneme. Krok 4: Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme.

Kotlety podáváme s bramborem.

Zveřejněno 27. 10. 2011

Poznámka autorky Papunka

ZDROJ: kniha Velká domácí kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Labské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lMXr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Labské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lMXr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
labský knedlík, labske knedliky, labský vepřový kotlet, labské knedlíky recept, labský knedlík recept, labský řízek, vepřový kotlet labský, knedlík labský recept, labská vepřová kotleta, bačovy kotlety, kotleta recepty, recept lapský kotlet, labské řízky, labské vepřové kotlety, lesácký kotleta, kotlety s knedlikem, recept na labský knedlík, recept na labské knedlíky, lapský kotlet recept, recept lapský kotlet

Suroviny:
kotleta vepřová, sůl, pepř mletý, kmín drcený, česnek, mouka bezlepková, sádlo, cibule

Přidat fotografie receptu