Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs se slaninou a s wasabi krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMXr
Moje poznámka
Platýs se slaninou a s wasabi krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMXr
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 10 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč
L.Komrska před 19 minutami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 36 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 40 minutami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 41 minutami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 41 minutami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 41 minutami
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 1 hodinou
Slané muffiny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Theodora před 1 hodinou
Tématické fráze:
platyz,
platyz,
platýz recept,
placatá ryba,
jak filetovat platyze,
wasabi,
ryba platyz,
platýz recepty,
co je platýz,
platýz grilovaný,
grilovaný platýz celý,
má platýz kosti,
ryba s wasabi,
recepty z wasabi pasty,
recepty platyz,
platýz ryba,
platýz celý grilovaný,
jak chutná platýz,
platýz kosti,
jak vyfiletovat platýze
Suroviny:
slanina,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
petrželka zelená,
sůl,
pasta wasabi,
smetana kysaná,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (41)