Jehněčí na jablku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 186 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 96,49 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle byla má premiéra z jehněčího masa. Pročetla jsem na internetu hodně receptů a z každého jsem použila nějakou surovinu. Ve finále před dopečením ve šťávě něco chybělo, tak jsem vylepšila jablkem a závěrečná chuť ještě po přidání másla byla opravdu velice jemná a pikantní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2012 20:31
Díky za přízeň
14. 7. 2012 19:05
Výborný,díky za recept
21. 11. 2011 22:04
Aničko, krásný receptík+
18. 11. 2011 16:46
jen to jehněčí není škoda vypadá to moc pěkně+1
16. 11. 2011 22:52
Jana Remkova:Jaké pomlčkyco kde vidíšJá nic nevidímdík-však víš
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
16. 11. 2011 20:13
moc pěkné
16. 11. 2011 12:25
spagetka: no, je to skoro tak jednoduché, jako se zbavit toho smogu, co?
16. 11. 2011 09:08
Ještě sehnat jehně, ostatní je maličkost
16. 11. 2011 06:40
Mám celé jahňa v mrazáku , tal ti Anička ďakujem za recept, možno ho využijem, je ľahúčky
15. 11. 2011 23:13
No anoo, tady Andula zase machruje s jehněčím, já chci taky jehněčí!! Navíc v tvém podání, ikdyby to bylo ze sloní nohy, asi by to vypadalo skvěle
Co ty pomlčky zase?...
Co ty pomlčky zase?...
15. 11. 2011 21:48
Pěkné, moc pěkné
15. 11. 2011 21:26
Aničko, tak to jsem ráda, že nemám mžitky
15. 11. 2011 21:18
Bibinka:NemělaOpravdu to tam bylo2x
15. 11. 2011 21:17
Bibinka:Po přidání všech fotek jsem si toho všimla a ihned opravilaJsem guma
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
15. 11. 2011 21:17
Jéééé, ono už je to pryč-neměla já jsem mžitky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Královské chutě: Princezna Kate miluje syrové ryby, mlsá popcorn a s manželem si rádi zajdou do restaurace na jemné krémové rizoto
Co udělat z jehněčího masa? Poradíme několik možností, jak maso zpracovat
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na jablkach rozpečená jablka jak připravit jehněčí maso jehněčí po řecku jehněčí pečeně na jablkách jak nejlépe připravit jehněčí jehněčí noha recept jehněčí hřbet noha jak připravit jehněčí hřbet jehneci noha recepty jehněčí kýta po řecku jak připravit jehněčí pečeni pečeme jehněčí nohu pečené jehněčí na jablkách recept jehněčí jehněčí jehněčí recepty jehneci platky na jablkach jehneci pecena noha rozpecena na jablka
Suroviny: maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule
Jehněčí na jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7W7A
17 názorů