Suroviny
Porce: xxxx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 515 kJ / 3 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,87 g |
Tuky | 69,92 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 701,89 g |
Moje poznámka
Adventní perníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21EJ
Moje poznámka
Adventní perníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21EJ
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 17 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 19 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 3 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 10 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 10 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 11 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 12 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 13 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dekorativní perník,
dekorativní perník recept,
adventní perníčky,
návod na perník,
recept na dekorativní perník,
perníky,
návod na perníky,
nové nápady na zdobení perníků,
perník návod,
dekorativní perníky,
adventni pernik,
navod na zdobení perníku,
nápady na zdobení perníčků,
perník podkova,
adventní perníky,
nápady na zdobení perníků,
podkova z perníku,
jak zdobit perníky,
adventní kalendář z perníku,
zdobení perníkové podkovy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
med tekutý,
žloutek,
soda jedlá,
kakao,
koření do perníku,
bílek,
šťáva citronová,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské,
vejce
Komentáře (19)