Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza jako z pizzerie

Také jste si mysleli, že pizza je ten druh jídla, které dostanete vždy chutnější v restauraci, než jaké si sami připravíme doma? Pokud máte dobrý recept na těsto, tak nemůžete šlápnout vedle. Výhodou je, že si pizzu můžete obložit vším, co máte rádi.

Hodnocení receptu je 5,0 (199×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 plechy

2plechy

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 617 kJ /
2 299 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky58,13 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy373,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do nádoby domácí pekárny dáme nejdříve vlažnou vodu, poté olej, mouku smíchanou se solí, cukrem a sušeným droždím. Zvolíme program Těsto. Po ukončení programu těsto vyjmeme a zpracujeme. Krok 2: Těsto rozdělíme na dva díly a každý z nich rozválíme zcela na tenko. Krok 3: Pláty těsta přesuneme na plechy. Potřeme je směsí oleje a kečupu, rozložíme volitelnou oblohu podle chuti, posypeme sýrem a dáme péct na cca 25 minut při 200 °C.

TIP: Pizza - původ a recepty

Zveřejněno 12. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza jako z pizzerie

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xz1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza jako z pizzerie

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xz1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (157)

Těsto skvělé, dobře se s ním pracovalo. Pizza byla výtečná. <3

O 1/2 méně soli

Dělala jsem ji poprvé v životě, ale určitě ne naposledy. Z poloviční dávky jsem měla 2 kulaté pizzy. Muž i syn si ji moc pochvalovali.

Skvělé těsto,krásné se s ním pracuje a je výborné. Akorát ho příště víc vyválím nebo dám méně droždí - měla jsem jen čerstvé,takže těsto bylo po upečení místy o něco silnější než bych chtěla. Nicméně mňamka to byla i tak veliká<3

Těsto je výborné. Děti byly nadšené. Z tohoto množství jsme měli 4 kulaté pizzy. Osvědčilo se mi péct na 250 °C cca 10 - 12 min. Těsto má pak krásně křupavé okraje a vytvoří se na něm ony specifické bubliny.

Paráda. S těstem se pracuje výborně. Pizza lepší, než z pizzerie. Přikládám fotky a recept si ukládám :-*:-D

Dobré tenké těsto. Uvedené množství mi vystačilo na dva celé plechy do trouby. Děkuji za recept a doporučuji.

casino: Když si objednám v restauraci pizzu s určitým názvem, tak by měla mít přesně stanovené i suroviny. To je snad samozřejmé. Pokud to je pizza, typu co měl kuchař na skladě a nesnědlo se to.... , tak to děkuji, a vrátím to! Taky si nedám přeci svíčkovou z mletého masa, nebo knedlo, vepřo, zelo, ze slepice. :-D Nebo kachnu, která je kuře! :-O Vím fantazii se meze nekladou, ale u určitých, tradičních pokrmů , experimenty nepapám. A pizza mezi ně patří, i když si ji dám jednou za rok!

Nepir: A víte, že by to mohlo být dobré? ;-)

casino: casino: 100 lidí, 100 chutí. Myslím že ani v Itálii není zákon na pizzu:-D Ale myslím, že zde se řešila Pizza tady u nás v Čechách a né někde v Neapoli:-D Asi jsem ale zapomněla na to, že Češi mají potřebu všechno a všechny pořád řešit;-)

Nepir: Třeba někdo nechce pizzu jako z pizzerie;-)

Rcp je sice na těsto, ale:
srettka: "Nebo je snad někde psané pravidlo, co si na pizzu smím dát a co ne?"
Budete se divit, ale takové pravidlo existuje v Itálii - „Denominazione di Origine Controllata“ a vztahuje se k neapolské pizze. Jsou totiž ještě společenství která si váží svých kulinářských tradic...
Na druhou stranu konkrétně v Neapoli byla k potkání i pizza s ananasem...:-(
Na třetí stranu: Čecháčci se vrátili z Itálie s komentářem, prý že: "...ani pořádnóó´pizzu tam neumijóóó udělat!" :-8:-O:-(;-(:-((

srettka: Jasně, klidně si to namažte paštikou nebo si na to dejte utopence s cibulí a třeba mně to může být úplně jedno. Ale nebude to pizza jako z pizzerie.. :-D

Přátelé, není to jedno, co si který labužník na tu pizzu natře?Nebo je snad někde psané pravidlo, co si na pizzu smím dát a co ne? Někdo si tam natře kečup, někdo protlak a někdo třeba smetanový sýr. Je to přece každého věc. Tohle věčné moralizování receptů je už v téhle době fakt směšné. Celkové vaření je přece v dnešní době už úplně někde jinde, než na nějaký zkostnatělých normách a původních receptech.
Mějte hezký den:-K

Jen taková rada - než kečup, který skutečně na pizzu nepatří je lepší, rozmixovat rajčata (nemusí být oloupaná) se solí a bazalkou. Dochutit se dá česnekem a oregánem. Dodá to úplně jinou chuť a zvýrazní chuť šunky, sýra a všeho, co si na pizzu dáváme. Péct by se měla postupně, nejdřív pizza se sugo cca 3 min, pak doplnit ostatní suroviny a dopéct. Teplota pečení 250 °C - 10 min.

Recept s názvem Pizza jako z pizzerie a v postupu se dočtu, že "potřeme kečupem.." - to je teda nějaká divná pizzerie :-/

Pizza je moc dobrá :yes:, vložila jsem fotky..:-)

Tonja: Přesně tak. Někomu chutná tak, jinému jinak. Občas, když peču rohlíky, dám těsto tak na tři kusy stranou. Z něho pak na malý plech do troubičky vyválím těsto s mírně vyššími okraji a nechám ho cca 15 min. kynout. Zkušenost mě naučila, že po vykynutí je lepší na něj napřed položit plátky sýra a teprve pak ostatní ingredience. Ty jsou zpravidla mokré a brání tak těstu pod nimi dalšímu nakynutí při pečení a rovnoměrnému propečení. Sýr je oddělí a po rozpuštění při pečení pěkně vše spojí. Peču je v té malé troubičce a současně ve velké troubě rohlíky ze zbylého těsta. Po jejich vyndání dám do trouby malý plech aby se okraje opekly do růžova. A tak je při jednom pečení ze stejného těsta hotová i chutná večeře pro dva, ať si ji každý nazývá jak chce.

Dovolím si ještě poznámku k tloušťce podkladového těsta:
1) různí lidé mají různé chutě a zvyky, někomu chutná konzistence křupavá, jinému to tak chutnat nemusí
2) tenké křupavé těsto je charakteristické pro tzv. "neapolskou pizzu", která se rozšířila téměř po celé Itálii a i v zahraničí je nejznámější
3) i v Itálii jsou oblasti, kde se pizza připravuje tak, že těsto není křupavé, ale typické je to pro Severní Ameriku, kde se často pizza připravuje silnější a nakynutější (viz pizza Hawai - prodává se i u nás mražená)
4) a jsou i v Itálii oblasti, kde těsto je opravdu vysoké jako kynutá buchta, nenazývají to pak ale pizza; doporučuji vyzkoušet "sfincione siciliana"

siky: ... např. tzv. americká pizza se dělá s těstem kynutým a to je vyšší a není křupavé (totálně vysušené). A v současnosti se v Americe dělá pizzy asi nejvíce na světě, tak netvrďte, že pizza, která nemá těsto úplně tenké, není pizza.

Těsto je výborné, pizza nám moc chutnala :-K

Dělala jsem dnes prvně, moc dobrá:yes::-)

Dnes dělám podruhé a je fakt výborné,jiné už dělat nebudu:-K

Dnes dělám podruhé a je fakt výborné,jiné už dělat nebudu:-K

výborná a jednoduchá<3

Opravdu skvěle tenké těsto . Rodina se jen oblizovala <3 díky

Pizza :-8 byla výborná, manžel mel boule za ušima strašně moc bam chutnala. A jinou uz nebudeme delat... :-K:yes:

Supr recept ,určitě zopakuji :-)

Z takového těsta dělám rohlíky a byla jsem zvědavá jak by dopadla pizza. Jak je vidět dobře. Jen nevím, zda necháváte těsto na plechu ještě znovu kynout.

manina: Tak dneska delam po stopade. :D Ja osobne nenechavam na plechu kynout, podle me by to pak bylo jak ta buchta. Rychle natahnu, naklepu ingredience a sup do trouby. Nevim jak autorka. :-K

Veronika Dos. 13. 8. 2017 12:53
Tohle testo je proste nejlepsi! Uz ho jdu delat alespon po desate. Pizza se vzdycky povede, s testem se krasne pracuje, po upeceni je pizza tenka. Proste super. Moc dekuji. :-K

Nóó děcka, svůj starý recept odhazuji v dál a už pokaždé tento. S U P E R !!! :yes::yes::yes:

Testo jsem delala rucne, nemam pekarnu, nechala jsem vykynout podle oka a je to naprosty luxus! Pizza vyborna a okamzite se po ni zaprasilo! :-) Jinou uz delat nebudu! Moc diky za ten uzasny recept!

Těsto jsem udělala v robotu, poté jsem udělala 4 bochánky a nechala odpočinout. Těsto jsem neválela, ale roztáhla pěkně do kulata rukama. Recept je opravdu skvělý!!!! :-p

Járinka 1. 5. 2016 18:32
Dneska jsem udělala k večeři 4 plechy, 4 druhy a je supervinikající!!!! Moc děkuji za recept :yes:

:yes: luxusní dobrota pro moje dětičky.Vynikající.
:-D

Vypadá krásně, doufám, že tak i chutná. :-) jsem moc kritická k pizzám :-) je to přeci dobrota, ale ne všechny recepty co jsem už Zkusila byli dobré, spíš žádný ;-( .
Doufám, že tento recept bude konečně ten správný :) :-8

Alena Rolínková 31. 1. 2016 17:19
tak jsem dneska zkusila perfektní 2 velké plechy a misto sušeného droždí jsem dala 1/2 čerstvého zaděláno v pekárně diky všem moc chutnalo :-K

pekárnu nemám,ale i tak těsto pěkně nakynulo a moc se s ním dobře pracuje-díky za skvělí recept.

těsto výborné padárně se sním pracuje...jen budu muset zamakat na kombinaci ingrediencí:-p

Pekárnu nemám,tak jsem použila své zlaté ručičky. Nejdříve jsem si myslela,že mi to sušené droždí nevykyne, ale super(používám jen čerstvé). Těsto jsem během kynutí 2xprohnětala a nádherně se s ním pracovalo. Těsto mi opravdu vyšlo na 2 plechy,ač jsem tomu nevěřila. Ingrediencí jsem tam dala požehnaně a pekla jsem na olejem vytřeném plechu na 250°C 10 min. Pizza byla vynikající, byla křupavá akorát a kupodivu i střed byl propečený. "Sežralo" se to tak rychle,že jsem to ani vyfotit nestihla. :-D Děkuji za SUPER recept!!!!

Pizza z tohoto těsta je naprosto vynikající. Děláme často i v podobě muffinů.

Jak dělat toto těsto, když nemám pekárnu? Zpracovat a nechat kynout? Jak dlouho? Můžu použít i obyčejné drožní? Pokud ano, kostku na toto množství? Děkuji za odpovědi.

vyzkoušeno ... výborný recept, bodík letí;-);-)

Děkuji za báječné těsto, posílám bodík .. s pizzou jsem sklidila doma velký úspěch :-)

andarosa:
No, kdysi jsem se zařek, že k pizzové tvořivosti se budu chovat rezervovaně... Nu což, nikdy neříkat nikdy:-8
Zkuste péci bez papíru, bez patlání plechu čímkoliv. Pokud to nepřešvihnete s množstvím náplně (jak je zvykem konat v těchto končinách), tak s tím není problém.
(...pizzaři podsypávají kukuřičnou krupičkou, ale to už je jiná pohádka...;-)

andarosa: Mně se nejvíce osvědčilo vymazat plechy kvalitním vepřovým sádlem. Mažu tak vše, pod sladká i slaná těsta. Těsto se pěkně upeče a hezky voní. ;-):-K

Dotaz - nekdo pise dat na pecici papir, nekdo bez nej (ze s papirem je testo takove "syrove").
Co z toho prosim plati?

V připadě pečení bez papíru plech vymazat olejem nebo jinym tukem a vysypat moukou?
Diky

marketule 5. 1. 2015 07:28
vyzkoušeno, opravdu se s těstem krásně pracuje. vyšlo na dva plechy. nahradila jsem sušené droždí půlkou čerstvého.

Výborná :-p Poprvé jsme dělali a nemá chybu :-K
Nechtělo se mi vytahovat pekárnu - šlo to i bez ní ;-)

Děkuji za perfektní recept. Pizza neměla chybu a rodinka si pochutnala.:yes:

Skvělá! Pekárnu nemám, takže jsem se nastavila na program těsto a bylo vynikající, krásně se s ním pracovalo na tenko, no prostě fajn recept.:yes:

Lenora32:Jde dělám to doma bez pekáry i když jí mám, ale než jí vynpát už je to vykynuté.:-p

ahoj
vypadá super... Ráda bych vyzkoušela, jde to i bez pekárny?

Dlouho jsem hledala ale už nemusím, je báječná na dva plechy akorát. Mám vyfoceno ale potřebuji radu jak to sem vložit. Nebo se sem fotečky nedávají?? Děkuji za recept.:-))

Kristýna 28. 5. 2014 16:19
tak dlouho jsem hledala dobré těsto na pizzu,tolikrát jsem to kvuli tomu těstu zkazila!konečně těsto,které je opravdu výborné,skvělé,právě jsem ji upekla a je vyborná!mockrát děkuju za super recept;-):yes:

Právě jsem dopekla pizzu a můžu přiznat, že je vynikajíícííí... :-D :-K:-K:-K Jak se holky probudí, tak to bude super svačinka... :-)

Těsto je výborné, skvěle se s ním pracuje, nelepí. Doporučuji k vyzkoušení, dělám již podruhé. Zařazuji k osvědčeným receptům.

jaluma36: Můžete;-)

chtěla jsem udelat,ale nemam olivovy olej muzu nahradit slunecnicovym? :-)

Dnes jsem dělala jiný recept a taky výborný, ale jak se tak dívám, tak snad úplně stejný. :-) V pátek míříme na výlet a chci ji zase udělat a vzít s sebou místo oběda. KOlik to dělá asi klasických kvasnic-40g? Budu dělat ručně, pekárnu nemám. ;-)
Díky

měli jsme k večeři a je naprosto famózní:yes::yes::yes::yes: a i druhý den je opravdu skvělá :-p:-p:-p Šárko, díky za nápad, jinou už dělat nebudu:-K:-K:-K:-K:-K je lepší, jak z pizzerie, manžel se oblizoval a chválil:yes::yes::yes::yes: je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dovolila jsem si přidat foto:-):-)

Včera byla k večeři a byla prostě skvělá! Dle místních rad jsem pekla na necelých 250 stupňů a za cca 13 min bylo hotovo. Pizza byla krásně křupavá - i když prostředek moc ne, protože jsme na ní měli krapet větší vrstvu dobrůtek :-8, ale kdyby byla střídmější "obloha", tak by určitě křupala celá ;-) Každopádně těsto už je opsané v mém receptáři a bodík už je také udělen ;-) :yes: Díky za recept! :-K

Výborná, právě jsem jí dodělal a děti si chodí a chodí přidat , řekl bych že je lepší ještě než od nás z picerky :) :yes::yes::-)

Pizzu jsem dneska vyzkoušela a je naprosto famozní :yes: :-D:-D:-D

výborná..dělali jsme ji se špenátem slaninkou a kukuřicí a uzenou mozzarelou..posílám bodík:-8:-8:-8

opravdu super:-D

Těsto je výborné

Tohle těsto jsme náhodou našli se ségrou v létě, když jsme měli udělat nějakou ňamku 5dětem a dvoum chlapům....je vynikající, hned napoprvé se nám pizza moc povedla, nezbyl ani kousek děcka to zblajzli ani nemrkli a chlapi si taky pochutnali na nás nezbylo :-))....od té doby ho děláme pravidelně...super receptík :-p

Tak jsem recept vyzkoušela, dcera dostala chuť na pizzu, než bych těsto kupovala.........najela jsem na net a narazila na tenhle recept....musím doporučit!!!! úplně super a rychlovka :-)

Moc dobré těsto:yes: Dnes jsem pekla a měla jsem z těsta 4 menší - každá s jinou náplní :-) Inspirovala jsem se jídelníčkem jedné pizzerie. Podklad jsem měla ze salsy a pak co se dalo. Nejvíc mi chutnala tato: salsa, sýr, kyselé zelí, anglická slanina, oregáno. Pekla jsem uprostřed při 250° 10 minut při horním i spodním ohřevu. Minule jsem dala pečící papír, ale tentokrát jsem to zkusila bez něj a myslím, že jsem udělala dobře, těsto nebylo zespod jakoby syrové, ale hezky jemně osmahlé a přitom nebylo vysušené:-) Ale to je asi od trouby, jak komu peče.
Přidala jsem fotečky a bodík jsem dala už po prvním pečení :-)

Ajenka123 19. 12. 2012 13:51
Děkuji za super recept je opravdu výborná :-)

Přidávám 60tý bodík. Pizzu jdu dělat po druhé. Těsto je prostě supeeer, lepší jsem nedělala a pizza je mňamózní. Díky za recept:-K:yes:

Kristýna 26. 10. 2012 13:56
Určitě bude víbornáááááááááááááááááá

bernadeta 26. 10. 2012 13:53
pizza je božská!

Výborné těsto, opravdu jako z pizzerie.:)) po dvou dnech ohřátá pizza byla jako čerstvá .:)))

Opravdu skvělé těsto, krásně se s ním pracuje, dobře se dá vyválet. Dávám bodík :-p a zařazuji mezi oblíbené.

Lepší těsto jsem fakt nikdy neměla! Chválím a moc děkuji!!!;-) :yes:

kedlubna:pizza upečena již dvakrát a je luxusní!!!! Moc moc chválím, takových receptíků víííce ;-)

Andrea: ručně kynuté těsto - tak 50 - 60 minut, podle důlku poznáš, zda je těsto vykynuté - pokud se důlek rychle vrací, je nedokynuté, pokud jen tak mírně se vyrovnává, je správně, no a pokud zůstane důlek beze změny, je překynuté. Zkoušej už od těch cca 45 minut, během kynutí ho ještě aspoň jednou propracuj ;-)

kedlubna:když nemám pekárnu,tak jak dlouho má těsto kynout

Silvie: nechat vykynout ! (mám na pekárně program těsto s kynutím, tak jsem to nerozepisovala)

Dobrý den, chci se zeptat jestli se má těsto nechat vykynout nebo hned rozválet a péct. Děkuji za odpověď. :-)

siky:že je pica vysoká jako buchta není těstem ale tím že se dostatečně nevyválelana tenko!!!Tentorecept na těsto je famozní;-)

dneska jsme s manželem vyzkoušeli váš recept a musím říct že je FAMOZNÍ:-p,krásně se s těstem pracuje a ještě lépe chutná...pravá Italská..:-K

Pizza je opravdu výborná. Těsto se povedlo i mě a to je co říct :D Všem doma chutnala a už jinou nechceme. Děkuji za recept.

Dnes jsem dělala k obědu, moc nám s přítelem chutnala!!! ... tak dlouho se hledá výborné těsto, až se našlo, tady a teď. Takže díky Šárko, perfektní těsto.:yes::-p
PS: přidala jsem fotku :-)

kedlubna 1. 3. 2012 22:30
program "těsto" je s kynutím

Ahoj, necháváte těsto nakynout??

Abych to shrnula. Mám svuj osvědčený recept, už ani nevím odkud, ale moc mi chutnal. Teď jsem přemýšlela, že bych udělala změnu, tak jsem vyzkoušela tuto pizzu a řikám vám, jinou už dělat nebudu! No prostě je skvělá. Ty okraje...mmmm :-p:yes::yes::yes:

Výborné těsto, pekla jsem na oběd a přítel že prý mám udělat i na večeři :-p
dělala jsem z poloviční dávky, vyšlo to krásně na dvě tenoučké kulaté pizzy přes celý plech, na jednu jsem dala smetanový základ (asi půl kelímku smetany na šlehání, lehce osolit, hermelín, niva, šunka, bazlka) a ta byla ještě lepší, těstíčko tu smetanu natáhlo a mňam :-*

Šárko, tohle je naše velmi oblíbená pizza. Jako základ většinou dávám drcená rajčata s provensálským kořením. A pak podle chuti.:yes::-K

Kriss:v domácí pekárně se dělá JEN těsto. . . . . .

Chci se zeptat, jestli je nutné pizzu péct v domácí pekárně, jak je uvedeno v dané kategorii, nebo ji lze péct normálně v troubě.

Vynikajici pizza nema chybu:yes::-K:-p:-))

Teď jsem jí dopekla :yes: a je uplně neskutčně dobrá. Díky moc. Všem doporučuji. :yes::yes::yes::yes::yes:

Tak tuhle pizzu také vyzkouším, když má takový ohlas. ;-) Použiji ale jen poloviční dávku, jeden plech nám ve třech bohatě stačí. . .

Slnečník 19. 7. 2011 12:47
Diki moc za recept je úplne geniálny. Sme väčšia rodinka, tak som použil do veľkej domácej pekárne 2.5 násobnú dávku vyšlo ich 6 z toho a ozdobil som všetkým, najviac mi zatiaľ chutí špenátová so syrom, čerstvou rajčinou, eidamom a nivou. Dobrú chuť :)

Zítra se chystám dělat pizzu k obědu, tak ji vyzkouším podle tohoto receptu, když ho tady všichni tak moc chválíte... Doufám, že nám bude taky moc chutnat... :-)

Dělala jsem pizzu poprvé a musím říct, že byla úžasná a musím dát bodíka, protože těsto naprosto bezkonkurenční:yes:

super,hned byla pryc, a vubec nebyla vysoka jak tady Pan pise je nizka taak jak ma byt:-)dekuji za recept:-))

ještě sem neviděl pizzu v pizzerii s těstem vysokým dle foto tak 2 cm.Tohle je buchta a ne pizza :)

Tak to byla moje první pizza,na kterou jsem byla opravdu pyšná a mohla říct,že jsem lepší nejedla:-!Místo kečupu jsem dala zakys.smetanu s česnekem,solí a pepřem a byla fakt výborná:yes:.Posílám bodíka a jinou už nepeču,díky za recept.:-K

je to hodina co jsem pizzy dopekla,jsou výborné těsto taky,jen okraje jsem měla tvrdší. Přidala jsem si tam ještě kuř.maso a beraní rohy s nivou,mooooc výborné. Posílám bodík:yes::-p

Vyzkoušela jsem dnes k večeři a doporučuji, je skvělá :-):yes:

jeste jsem zapomela - dovolim si pridat par fotek - z vlastniho fotaku :-D ;-)

jen vcera jsem natrafila na tuhle stranku , I kdyz s respektem :-8 -pokusila jsem se o testo. S radosti muzu potvrdit to, co vsichni prede mnou -pizza je fakt bajecna :-p ;-) Diky za recept :-K :yes:

Dnes jsem delala k veceri. Testo je uzasne, pracuje se s nim skvele, jen jsem ho asi vyvalela az moc a je tak tenoucke, ze neni vubec citit (a skoro ani videt)...navrh jsem dala rajcata, papriky, tri druhy syru a cibuli - mnamka :-K

:yes:Pekla jsem ji včera.Vynikající .Jak už je zde psáno,krásně se s těstem pracuje,není potřeba ani vál,prostě nemá chybu.Udělala jsem 2 kulaté velké a Všem moc chutnalo.Udělám zase.Je to rychlá a i levná večeře.:-p:-K

Tohle těsto dělám i když nemám pekárnu,je moc dobré:-K:yes:

Nemám pekárnu, tak zkusím zadělat v ruce, jen se chci zeptat, jak dlouho mám nechat těsto kynout? Děkuji

Ahoj,tak dneska jsem to zkoušela a myslím,že je to mooooc dobré.Jen bych asi ubrala soli,zdá se mi to moc slané,když vezmu,že ingredience co přijdou navrch jsou většinou taky slané.Ale každý asi solí jinak.Ale je to suprovní.:yes: posílám boďana:-K

Včera jsem vyzkoušela,těsto je perfektní:-*jestli neva tak přidám foto,dělala jsem z poloviční dávky na jeden plech a každou čtvrtku jsem udělala jinou;-)Posílám bodík:-)

Milan a Janička 21. 3. 2010 19:04
dnes jsme pizzu udelali ingredience jsme dali podle sebe a jedine co mohu konstatovat je ze PIZZA JAKO Z PIZZERIE je pravý nazev pro toto těsto:yes:

mnam nnam dala bych si určo zase exelentmtmmmmr:-K:-8:-p:-D:-)):yes:

Tahle pizza nemá chybu!!!! Vynikající!!!!:-p

Raďulín 3. 2. 2010 09:50
Už několikrát jsem tuto pizzu dělala a fakt je úžasná :-)

Dnes jsem pekla k večeři tuto pizzu, skutečně :-pvynikající, mohu jen doporučit:yes:bodík jsem dala již dříve, dnes pochvalu s hvězdičkou;-):yes::-K

Budeme se těšit;-):-))

kedlubna regitrovaná 17. 1. 2010 16:20
jé holky zlaté díky, já fááákt nestíhám ale vařím, to jj, a chodím tady pro inspiraci :-) a teda dneska něco vložím :-)

Ahoj Šárko, zaregistrovala jsem, že jsi měla narozeniny, ale nenapsala jsem přání, protože se vlastně vůbec neznáme, minuly jsme se tady...:-K
Takže dodatečně všechno nejlepší :-K. Mám ráda tvoje recepty :yes:.

Tématické fráze:
pizza recept, pizza těsto z pizzerie, domácí pizza, domaci pizza testo, koření na pizzu, recepty pizza, domácí pekárna pizza, pizza z domácí pekárny, pizza domácí pekárna, pizza z pekárny, pica těsto, pizza recepty, pizza testo, těsto na pizzu z pizzerie, pizza v domácí pekárně, jak se delá pizza, těsto na pizzu z domácí pekárny, testo na pizzu susene drozdi, top recepty pizza, těsto na pizzu v domácí pekárně

Suroviny:
voda, sůl, cukr, olej olivový, mouka hladká, droždí sušené, zdobení

Přidat fotografie receptu