Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín pod grilem

Grilovaný hermelín je osvědčená dobrota, která nezabere moc času. Ochutit ho můžeme na mnoho způsobů - hodí se k němu bylinky, pepř nebo pikantnější koření s chilli. Podáváme s topinkami, česnekem a zeleninou, nebo třeba s čatní.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

m.pracharova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 291 kJ /
309 kcal
Bílkoviny23,33 g
Tuky23,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koření rozmícháme s olejem a natřeme ho na hermelín, který necháme v původním obalu. Krok 2: Zabalený hermelín dáme na 15 minut pod gril, dokud se nenafoukne. Krok 3: Podáváme s topinkami, česnekem a čerstvou zeleninou. Topinky můžou být dělané jak na oleji, tak v topinkovači.

Zveřejněno 22. 12. 2011

Poznámka autorky m.pracharova

Je to super rychlé a výborné. Když přijde nečekaná návštěva, tak tím určitě neurazíte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín pod grilem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5KE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín pod grilem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5KE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

Taky děláme a je to poravdu mňamka:-p:-p:-p

:-p+5:yes:Další príma varianta:yes:

:yes::yes::yes:

Já ukrojím horní bílou plíseň sýru jako pokličku, přidám na sýr třeba nakrájený česnek nebo koření dle chuti,přiklopíme, zabalíme do alobalu a necháme 20 minut v troubě na 180 stupňů. Odklopíme pokličku a nabíráme starým rozlámaným chlebem.Posílám bodík.:yes:

Mnam mnam mnam mnam je vybornaaa:yes::yes::yes:.a take tvaruzky zkuste to ;-)

Děláme hlavně v létě venku na grilu a Dančo, to je taky bezva vychytávka. Je to dobrota a dávám 3.bod:yes:

Super mňamka!:yes: Já dělám ještě bleskovější variantu: sýr rozkrojím, položím na talíř řezem nahoru, posypu kořením a dám na několik vteřin do MT na plný výkon, dokud se vnitřek nerozteče. Příborovým nožem pak nabíráme jako z mističky a natíráme na chléb ( možno i opečený).

Tématické fráze:
hermelín na gril, hermelín na grilu, příprava hermelínu na gril, hermelin delany v troube, hermelín na gril příprava, hermelín na grilu v troubě, trouba hermelín gril, hermelín na grylu, hermelín gril zelenina, hermelín na gril v troubě, vyborny hermelín v troubě, hermelín na topince, grilovaný hermelín v původním obalu, rychlý hermelín, hermeliny na gryl, hermelin na gril recept, hermelin opeceny, opečený hermelín bez obalu, hermelín pepa, pepa na gril

Suroviny:
sýr hermelín, koření, olej

Přidat fotografie receptu