Boloňská omáčka a špagety
Tradiční boloňská omáčka vyžaduje delší čas přípravy a jinak tomu není ani v našem receptu. Výhodou je, že si můžete připravit větší množství, které si uchováte na později. Použít ji můžete k těstovinám, ale také do lasagní nebo s gnocchi.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňská omáčka a špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51DY
Moje poznámka
Boloňská omáčka a špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51DY
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na špagety,
boloňská omáčka,
omáčka na špagety recept,
recept na omáčku na špagety,
spagety s bolonskou omackou,
omáčky na špagety,
omáčka bolognese,
prava bolonska omáčka,
jaké maso na boloňské špagety,
spagety bolonese,
boloňská omáčka z rajčat,
recept na boloňskou omáčku,
italska omacka na spagety,
červená omáčka na špagety,
recept na špagety s boloňskou omáčkou,
bolonská omáčka recept,
omáčka na špagety z rajčat,
recept omáčka na špagety,
omáčka ke špagetám,
italská bolonska omacka
Suroviny:
olej,
česnek,
cibule,
maso mleté,
víno,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá
Komentáře (15)