Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda z cukety s koprem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 376 kJ /
3 914 kcal
Bílkoviny68,50 g
Tuky207,85 g
Vláknina172,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 444 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy404,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu nastrouhat a zalít nálevem. Nálev se nevaří, jen se zalije na zeleninu. Krok 2: Nechat odstát alespoň 4 hodiny, promíchávat, nakonec přidat hrst kopru a sterilizovat 10 minut při 80°C.

Zveřejněno 18. 8. 2008

Poznámka autora kedlubna

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda z cukety s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Em

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda z cukety s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Em

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (13)

janatka:Jé, díky, konečně se mě někomu zželelo. Čekám na rozluštění hádanky:-)). Cukety čekají stále ve sklepě, takže zítra můžu tvořit. Ještě jednou díky.:-K

1974andrea:Připrav si nálev do mísy ve které to vše budeš promíchávat.Nálev udělej normálně studený a všechnu zeleninu dej do toho nálevu,promíchat nechat odstát a dávat do skleniček a zavíčkovat a stelizovat,jak je uvedené!!!.Česnek prolisuj!!!Doufám,že nejdu pozdě s radou.Já jdu také dělat už podruhé!!!ať se ti dílko zdaří!!!!!!!!!!;-)

Ženský, tak mi některá, prosím, poraďte. Chci dneska dělat tuhle čalamádu. Má se ten nálev svařit, česnek tam dát celý nebo rozmačkaný a nálevem zalít teplým nebo studeným?

Chci dneska dělat tuhle čalamádu. Má se ten nálev svařit, česnek tam dát celý nebo rozmačkaný a nálevem zalít teplým nebo studeným?

1974andrea:tu petrželku jsem tam ani nedávala nějak jsem na ni zapomněla a kopr je tam cítit a je opravdu moc dobré!!

janatka:Asi nedám dohromady tolik petrželky, doufám, že to nebude na škodu, co myslíš? Měla by tam být znát spíš chuť kopru, ne?

1974andrea:ten nálev se nevaří,to vše se smíchá dohromady a nechá uležet,jak se píše v návodu.Poté se to sterilizuje.

Ten nálev se předpokládám svaří nebo ne?

Šári:super nápad,mňamka jak má být,sladkokyselé,moc dobré příloha :yes:Zatím jsem jen zkoušela z poloviční dávky!!!

mariaj, nikdy jsem to nezkoušela, ale myslím, že bych trochu vymačkala tu šťávu a prubla bych to aspoň na pár sklenicích, to není špatný nápad, jen by se to muselo sterilizovat jen chviličku, aby chytla víčka.

dá sa nastrúhaná cuketa zavariť tak aby som ju po otvorení mohla použiť na cuketové placky:-? viem že sa dá zamraziť ale náš mrazák už nestíha:-8je total plný..

chybička se vloudila, už je tam a díííky za upozornění ! :-8

Šárko,páči sa mi tvoj recept a chcela by som ho vyskúšať,len sa chcem opýtať,naozaj sa do nálevu nepridáva žiaden ocot? Ďakujem:-)

Tématické fráze:
cuketová čalamada, cuketová čalamáda na topinky, cuketová čalamáda s kari, čalamáda s cuketou, sterilizovaná cuketa, cuketa sterilizace, cuketové čalamády, sterilizace cukety, sterilizace hub, jak zamrazit cuketu, recept zeleninová čalamada s cuketou, da se zamrazit cuketa, sterilizace zavařenin, sterilizace kopru, sterilizace cuket, zavarenina z cukety, nalev na cukety, čalamáda z cukety a rajčat, cuketa s koprem, cuketa zavařenina

Suroviny:
cuketa, cibule, mrkev, cukr, olej, ocet, nať petrželová, pepř, koření nové koření, sůl, česnek, kopr

Přidat fotografie receptu