Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová minutka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 552 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny216,84 g
Tuky62,09 g
Vláknina9,23 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 9,15 g
Sůl22,53 g
Sacharidy31,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, cibuli na půlkolečka, přidáme vše ostatní a řádně promícháme. Krok 2: Dáme do misky a uložíme na 24 hodin do lednice. Krok 3: Potom orestujeme na pánvi s trochou oleje. Krok 4: Vhodná příloha: brambory na různý způsob, chléb.

TIP: Rozdělení vepřového masa: Jak využít jednotlivé části v kuchyni

Zveřejněno 9. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová minutka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXxp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová minutka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXxp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

BetyBety: děkuji, u nás je to nejoblíbenější jídlo.

Mělo velký úspěch. Všichni si pochutnali. :yes::-)

ivan hrozny 15. 8. 2014 17:20
Nalozeno komentar za 26 hod;-(

Mezi námi děvčaty, toto je 100x lepší než FuFu.:-p::-p:-p:yes::yes:

Taková minutka nikdy nezklame:-)...+1:yes:

mňam:-!:-! a ty bramborové dolárky:-8:-8;-):-p:yes::yes:

Irule::-K:-K;-):yes:

nic lepšího mě nenapadlo;-(. Recept mám od tchýně i s tímto názvem, jiné fufu jsem do dneška neznala;-(, tak se snad polepším;-)

Prosím autorku, aby pokrm přejmenovala, děkujeme :-K

Souhlasím se Spagetkou, Fu Fu je africké jídlo.:yes:

Já název pokrmu Fu-fu nebo Fufu znám naprosto jinak, vyrobené z kukuřičné krupice,případně i sladkých brambor a je to v podstatě lepivý knedlík nebo i ve formě kaše jako příloha, dělá se to z přísad bohatých na škroby.Pochází z Afriky a tohle s tím nemá nic společného.

Tématické fráze:
vepřová pečeně minutka, vepřová minutka, veprove minutky, minutky z vepřoveho masa, minutka z vepřového, minutka z vepřové pečeně, vepřová pečeně minutka recepty, vepřová pečeně minutky recept, vepřové maso recepty minutky, minutky z vepřového, minutka z vepřového masa, recepty plecko vepřové minutky, minutky z vepřové pecene, vepřová pečeně minutky, veprova pecene jako minutka, vepřové minutky recepty, vepřové maso na minutku, vepřové na minutku, vepřové maso minutky, vepřová pečeně na minutku

Suroviny:
maso vepřové, sůl, pepř, koření kari, vegeta, paprika sušená pálivá, žloutek, solamyl, olej, cibule, olej

Přidat fotografie receptu