Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Flambované broskve

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie201 kJ /
48 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Krok 2: Na pánvičku nalijeme vodu s cukrem, položíme půlky broskví, pokapeme citrónovou šťávou a pod pokličkou chvíli podusíme. Krok 3: Potom sejmeme pokličku a nalijeme ohřátou slivovici. Zapálíme a ještě hořící servírujeme.

Zveřejněno 18. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Flambované broskve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Flambované broskve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Zkusim:-)

Tématické fráze:
flambovane ovoce, flambování ovoce, flambovani masa, flambované moučníky, flambovaná jablka, flambovani moucniku, flambované jablka, flambované jablko, broskve recepty, flambované ovoce recept, recepty na flambování masa, flambovaný moučník, flambovane hrusky, flambovana hruška, flambování ovoce postup, flambovani jablka, recepty z broskví, broskve recept, postup flambování ovoce, broskve

Suroviny:
broskve, cukr krupice, voda, šťáva citronová, slivovice

Přidat fotografie receptu