Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,98 g |
| Tuky | 14,07 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 183,30 g |
Postup přípravy
Prisypeme hrášok a olivy a 5 minút prehrievame na slabom ohni.
Na tanieri posypeme strúhaným syrom.
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Moje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 1 hodinou
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zelena ryze,
recepty z rýže,
tremocos,
zelena ryze recept,
zelená rýže recepty,
zelden,
rýže top,
rýže recepty,
zelena ryze priprava,
rýže recept,
recepty na zelený čtvrtek,
zelené recepty na zelený čtvrtek,
ryže na vsechni spusoby,
dietní rýže se zelenou recept,
použití zelené rýže,
zelden lyze,
ryze na vsechny zpusoby,
recepty - rýže do zelena
Suroviny:
brokolice,
pórek,
cibule,
olivy zelené,
hrášek mražený,
rýže,
sůl,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (12)
1974andrea: Andrejka vývarom nepodlievam nikdy ( pokiaľ to nie je mäso alebo mäsové jedlo ), pretože zmení chuť pôvodných surovín, a v tomto prípade chcem tam mať chuť póru a brokolice
to je jako hlavní nebo příloha