Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dortík - jahody ve šlehačkové závěji

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nadja Nadja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 144 kJ /
1 708 kcal
Bílkoviny45,92 g
Tuky91,93 g
Vláknina6,93 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy170,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh smíchat s cukrem a vmíchat do něj pudink připravený podle návodu na sáčku. Krok 2: Piškotový korpus zvlhčit, pokapat šťávou z jahodového kompotu (pro dospělé s rumem nebo jen rumem), tence potřít řidší marmeládou, navršit tvarohový krém, na něj rozmístit okapané jahody a přikrýt šlehačkou ušlehanou se ztužovačem. Krok 3: Lžičkou ve šlehačce nepravidelně udělat dolíčky. Navrch na ozdobu nastrouhat čokoládu. Dát do lednice vychladit.

Zveřejněno 15. 1. 2012

Poznámka autorky Nadja

Jelikož jsem si ještě nevybrala novou troubu, tak je tentokrát korpus koupený - a je docela dobrý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dortík - jahody ve šlehačkové závěji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMj4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dortík - jahody ve šlehačkové závěji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMj4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Vypadá to dobře,určitě i chutná dobře,jsou tam samé dobroty:yes::-p+2

dortík vypadá moc dobře určo vyskouším:-):yes:

:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
jahody se šlehačkou, čím zvlhčit korpus, jahody se šlehačkou recept, jak zvlhcit dort, korpus s jahody, cim zvlhcit dort, čím zvlhčit dortový korpus, slehačkové řezy, jahody cim potrit na dortu, šlehačková náplň do dortů, dorty šlehačkou jahody, cim potrit jahody, slehačkové dorty, slehačkové dorty recept, ozdoba dortu šlehačka a jahody, dorty s jahody, slehackovy dorty recepty, čím zvlhčit sušenky, cim potrit jahody na dortů, čím zvlhčit sušenky na dort ?

Suroviny:
korpus piskotový, jahodová marmeláda, kompot jahodový, čokoláda, tvaroh, cukr, pudink vanilkový, mléko, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky

Přidat fotografie receptu