Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 715 kJ /
888 kcal
Bílkoviny150,20 g
Tuky30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy3,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme. Krok 2: Každý kousek ryby potřeme po obou stranách majonézou, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do zlatova. Krok 3: Všechnu uvedenou zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a pocákáme olivovým olejem. Důkladně promícháme a pečeme v troubě horkým vzduchem asi 10 minut na 200 stupňů.

Zveřejněno 16. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wj5v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wj5v

Marie

Komentáře (7)

Moc hezké, Andrejko, candáta milujeme, zeleninu taktéž...;-):-p:yes:

jojo, candát chutná výborně, tak mít jednu kádinku s nima někde poblíž, krásný rcp. ukládám:-K;-):-p:yes:

Jani, úplně s Tebou souhlasím;-):yes::-*:-p

Candát je jedna z nejlepších ryb, aspoň podle mne. Krásná úprava.:yes:

:-p:-*:yes:...+1:yes:

:yes::yes:No jo ,ale kde brát a nekrást????Myslím toho candátka,skvélá rybka...hezký recept.:yes::yes:

Rybička a ještě tak dobrá :-p:yes:

Tématické fráze:
candát recept, ryba v majonéze, losos peceny v troube s pikantni majonezou, pečená ryba se zeleninou, nejlepší pečená ryba, ryba pečená v majonéze, candat s Majolkou®, filet v majonéze, zampiony v majoneze, smazeny candat se zeleninou recept, pečená majonéza, candát, recepty z candáta, recept na candáta, majonéza v troubě, rybicky v majoneze, ryby v majonéze, pečená ryba v troubě na másle, zeleninová majonéza, recept na filet z candáta

Suroviny:
candát, majonéza, koření na ryby, mouka hladká, olej, sůl, pepř čtyř barev, paprika čerstvá červená, žampióny, cibule, česnek, pórek, cuketa, lilek, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu