Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 715 kJ /
888 kcal
Bílkoviny150,20 g
Tuky30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy3,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme. Krok 2: Každý kousek ryby potřeme po obou stranách majonézou, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do zlatova. Krok 3: Všechnu uvedenou zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a pocákáme olivovým olejem. Důkladně promícháme a pečeme v troubě horkým vzduchem asi 10 minut na 200 stupňů.

Zveřejněno 16. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wj5v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wj5v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Moc hezké, Andrejko, candáta milujeme, zeleninu taktéž...;-):-p:yes:

jojo, candát chutná výborně, tak mít jednu kádinku s nima někde poblíž, krásný rcp. ukládám:-K;-):-p:yes:

Jani, úplně s Tebou souhlasím;-):yes::-*:-p

Candát je jedna z nejlepších ryb, aspoň podle mne. Krásná úprava.:yes:

:-p:-*:yes:...+1:yes:

:yes::yes:No jo ,ale kde brát a nekrást????Myslím toho candátka,skvélá rybka...hezký recept.:yes::yes:

Rybička a ještě tak dobrá :-p:yes:

Tématické fráze:
candát recept, ryba v majonéze, losos peceny v troube s pikantni majonezou, pečená ryba se zeleninou, nejlepší pečená ryba, ryba pečená v majonéze, candat s Majolkou®, filet v majonéze, zampiony v majoneze, smazeny candat se zeleninou recept, pečená majonéza, candát, recepty z candáta, recept na candáta, majonéza v troubě, rybicky v majoneze, ryby v majonéze, pečená ryba v troubě na másle, zeleninová majonéza, recept na filet z candáta

Suroviny:
candát, majonéza, koření na ryby, mouka hladká, olej, sůl, pepř čtyř barev, paprika čerstvá červená, žampióny, cibule, česnek, pórek, cuketa, lilek, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev

Přidat fotografie receptu