Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka s fazolkami na česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Twiggy Twiggy

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 570 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny34,96 g
Tuky6,03 g
Vláknina36,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy207,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Propláchneme pohanku a zpaříme (zalejeme vroucí vodou a necháme pod pokličkou nabobtnat). Krok 2: Na pánvi rozpálíme olej a přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a papriku. Krok 3: Zlehka osmahneme a přidáme česnek, fazolky, dýňová semínka, koření a nakonec pohanku. Krok 4: Chvíli podusíme, vypneme a necháme dojít.

Zveřejněno 17. 1. 2012

Poznámka autorky Twiggy

Zdroj: http://veganodaktyl.veganka.cz/

Kromě všech jiných vitamínů, pohanka obsahuje cholin, který regeneruje jaterní buňky po poškození nemocemi nebo alkoholem. Takže alespoň jednou týdně k obědu, ať jsou játra dobře živeny ;)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s fazolkami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxRm

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s fazolkami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxRm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

:-p:yes::yes:

:yes::yes::-K

Príma dobrota:-p+6:yes:

:yes::yes:+5

To vypadá moc dobře:-p+1:yes:

moc hezké a zdravé papáníčko:yes::yes::yes:;-):-)

Simona: Máte právdu, bude lepší ji chvíli povařit ;)

Ukládám toto velmi zdravé jídlo:yes:

:yes::yes::yes: Až na tú mrkvu výborné :-D:-D:-D Tú ja musím vynechať :-D:-D:-D + 2

super...uz vim,co budu mit zitra k obedu...:yes::-)

Ode mne obrovský plus!! V době, kdy člověk musí jídelníčku trochu odlehčit-super volba!:yes::yes: A ukládám, bude se to hodit:-p

sousedovickocka@seznam.czPohanku mám ráda a recept zní zajímavě, zkusím. Jenom s tím nabobtnáním pohanky..také jsem jí jenom zalívala vroucí vodou a čekala jsem, že mi nabobtná. Zůstala vždycky tvrdá, nabobtnala mi pouze lámanka, ale ne pohanka kroupy. Ty velice mírně !! vařím asi 15 minut v poměru 2:1, všechna voda se vsákne.

Jo, tak tohle ukládám :-p:yes:

Tématické fráze:
pohanka s fazolemi, dušene fazolky s pohankou na česneku, fazole s pohankou, fazolove lusky s pohankou, fazolky s pohankou, recept fazolove lusky pohanka, pohanka se zelenymi fazolkami, pohanka k obedu, zpaříme, pohanka s bílou fazolí, pohanka lámanka recepty s luskama, co obsahuje pohanka, pohanka cervenou fazoli, fazolky s pohankou na česneku, pohanka s fazolema, pohanka s fazolí, pohanka s luskama, pohanka a červené fazole, veganodaktyl, recept pohanka

Suroviny:
pohanka, lusky fazolové, mrkev, paprika čerstvá červená, česnek, semínka dýňová, kmín celý, tymián, koření provensálské, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu