Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké srdce

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie724 kJ /
173 kcal
Bílkoviny1,24 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby si předem namočíme do vlažné vody. Krok 2: Srdce si očistíme a nakrájíme asi na 1,5cm plátky. Osolíme, okořeníme kmínem a drceným jalovcem a obalíme v mouce. Krok 3: V pekáčku na plotně si rozpálíme olej a osmahneme na něm vymačkané houby, pak přidáme maso a zprudka ho z obou stran opečeme. Krok 4: Podlijeme vodou z hub a červeným vínem, přidáme snítky tymiánu. Krok 5: Přiklopíme, dusíme, podléváme vodou nebo vývarem. Nakonec přidáme česnek a trochu majoránky. Krok 6: Do změknutí masa to trvá min. 2 hodiny. Můžeme také péct přiklopené v troubě. Krok 7: Pro nedočkavce lze celý pokrm připravit i v papiňáku.

Zveřejněno 18. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoké srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRxN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoké srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRxN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

varilamyskakasicku:Díky Ivčo, jedla jsem ho prvně, ale budu kupovat asi i vepřová. Moc nám to chutnalo;-):-p

Kančí srdce, no,to musí být úžasné:-8;-):yes:

Ještě jednou všem děkuji, jste moc milé:-K:-8

Hmm, moje oblíbená divočinka a se srdíčkem:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Pěkný :-p:yes:

Vepřová srdíčka máme často a tento receptík se mi moc líbí:-p+11:yes:Ukládám:-)

Krásný receptík,hned bych ochutnala:-p+1:yes:

Já vám všem moc děkuji, jsem ráda, že se vám recept líbí:-K

:-O:-O:-O týý jo:-O:-O to je divočina:-!:-D:-D:yes::yes:
Anďa řádí..a hezky;-):-8:yes::yes::-K

To musí být moc dobré. Budu muset navštívit řezníka a koupit srdíčko;-):yes:...+1

Andrejko, to bude dobrota! Už ukládám. . . :-p;-):yes:+

pekný recept...:yes:

Super název, super jídlo. Určitě bych nepohrdla:-p

mňam,mňak to vypadá náramně :yes::yes::yes::-D

Lákavé :-p;-):yes:+

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
kančí srdce, kančí srdce recept, kančí srdce recepty, srdce recept, recept kančí srdce, srdce zverina recept, srdce z divočáka, recept na kančí srdce, recept na dančí srce, pokrmy ze srdce, recepty ze srdce, dančí srdce recept, danci srdce, srdce kanec recepty, srdce z divočáka-recept, srdce divočina recept, srdce z divočáka recepty, srdce z divočáka.., srdce recepty, vepřové srdce s červeným vínem

Suroviny:
srdce vepřové, houby lesní, jalovec, kmín drcený, tymián čerstvý, majoránka, česnek, víno červené, sůl, olej, mouka hladká

Přidat fotografie receptu