Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 188 kJ / 3 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,80 g |
| Tuky | 119,40 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 805 mg |
| Sodík | 5,18 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 511,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chléb (Banana bread)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5PW
Moje poznámka
Banánový chléb (Banana bread)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5PW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
banánový chléb,
banánový chleba,
bananovy chleb recept,
bananovy chleba recept,
zdravy bananovy chleba,
recept na banánový chleb,
zdravý banánový chléb,
recept na banánový chleba,
chleba z banánů,
banánový chléb recepty,
recept bananovy chleba,
bananovy chlebik,
banana chléb,
recept banánový chléb,
bananovy chléb s tvarohem,
vše o vaření - banánový chléb,
bananovy chlieb,
banan chleb,
banana chleba,
chleb z bananu
Suroviny:
mouka hladká,
soda jedlá,
sůl,
máslo,
cukr,
vejce,
banán,
podmáslí,
extrakt vanilkový
Komentáře (8)
1. Pridejte jednu sklenicku jablecne presnidavky.
2. Ja zasadne pouzivam banany z mrazaku. Rano je zmrazene vyndam a do vecera jsou rozmrazeny a potom se pece. Snadno se loupou, nebojte.
Banany v mrazaku vzdycky nejake mam. Zasadne jich kupuji vice a par jich vzdyck strcim do mrazaku. Nebo kdyz vidim, ze se banany asi nesnedi a hnednou, sup s nimi do mrazaku. Pak jsou nachystane i na ovocne napoje s jogurtem a mlekem.