Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovy nastavované šunkofleky

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kadlik Kadlik

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: moc

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 786 kJ /
4 251 kcal
Bílkoviny253,34 g
Tuky163,60 g
Vláknina42,10 g
Cholesterol 3,15 g
Sodík 7,89 g
Sůl18,10 g
Sacharidy423,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny zmiňované uzeniny jsem nakrájel na kolečka nebo kostky, na ně nasypal nahrubo nakrájené cibule a šoupnul do trouby. Občas prohrábnul... Při pohledu na množství jsem si uvědomil, že je toho "masa" velice málo, dal jsem do vývaru vařit sáček sojových kostek. Kostky jsem po uvaření scedil, a přidal k pečící se uzenině a cibuli. Do vývaru, po uvaření soji, jsem dal vařit půl kila vřeten. Krok 2: Před dovařením jsem přisypal mražené fazolové lusky a zbytek polévkové zeleniny, nechal ještě chvilku projít varem. Krok 3: Po scezení jsem těstoviny, opečenou uzeninu s cibulí, promíchal, zalil deseti rozkvedlanými vejci, nakydal na plech a dal zapéct. Krok 4: Chvilku před dopečením jsem posypal sušenou ovčí brynzou.

Zveřejněno 26. 1. 2012

Poznámka autora Kadlik

Vím, že receptů na fleky je tu dost, ale tohle byl takový náhlý popud, i s tím sojovým sajrajtem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkovy nastavované šunkofleky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ16

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkovy nastavované šunkofleky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ16

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

žaludeční potíže 9. 3. 2012 08:58
Tak tomu já říkám humus. Z tohoto množství surovin by normální člověk navařil na dva až tři dny. Navíc, i když mám sóju ráda, nikdy bych do vývaru po ní nedala vařit ještě těstoviny...možná naopak. A sušená bryndza? To si dám raději čerstvou na halušky.
Myslím si, že tento recept patří mezi ty, které by se neměly raději nikde zveřejňovat ani jako žert.
Na druhou stranu...pokud takto vaří byť jen 10% české populace, chápu, že v hospodách je za největší kulinární zážitek považována smažená kapsa a hranolky s tatarkou.
Hezký den

Vypadá to dobře, Kadliku! Ale to sojový maso tam radši nedám, dneska mi o něm přišly v mailu děsivý informace, jak je ne nezdravý, dokonce smrtelný. :-O:-(( Ale jinak receptík mňam! :yes::-p+

Kadliku,10 vajec,ty si dábel:-D:-D Vidíš,to mě nenapadlo,tam někdy propašovat sojovy maso,no,proč ne?:yes:

Tomu říkám správný mišmaš;-):-DAle zapékané dobroty všeho druhu mám ráda a bodík v pohodě odkliknu:-p+2:yes:

Tématické fráze:
kadlikovy recepty, šunkofleky z mikrovlnky, šunkofleky recept, šunkofleky se žampiony, jak se vaří šunkofleky, recepty šunkofleky, šunkofleky zelenina, šunkofleky se žampionama, šunkofleky, kadlikovy, kadlíkovy nejlepší recepty, sunkofleky z toceneho salámu, sunkofleky s žampiony, bezlepkove šunkofleky, těstoviny+trampske cigaro, susena zelenina do sunkofleku, šunkofleky s žampiony, sunkofleky s uzenym a zampiony, správné šunkofleky, šunkofleky ze sojoveho masa

Suroviny:
těstoviny vřetena, vejce, salám točený, trampské cigáro, klobása šunková, kostky sojové, cibule, lusky fazolové, směs zeleninová do polévky, brynza, sůl, pepř, tymián

Přidat fotografie receptu