Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 479 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,49 g |
Tuky | 0,44 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na čekance a fenyklu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O6l
Moje poznámka
Králík na čekance a fenyklu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O6l
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 17 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 19 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 9 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 10 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 11 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 13 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 13 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 13 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 13 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 13 hodinami
Tématické fráze:
kralik na feniklu,
čekanka fenykl recept,
fenykl recept,
recept s čekanky,
dušený fenykl s kralikem,
králík s fenyklem,
čekanka a fenykl,
maso na cekance,
čekanka fenykl recepty,
kralik,fenikl,
čekanka pro králíky,
co uvarit s feniklu,
kralik cekanka,
fenykl s rýží,
čekanka fenykl,
kralik sned,
cekanka pro kralika,
vepřové maso na fenyklu,
fenykl a čekanka,
fenykl čekanka
Suroviny:
králík,
čekanka,
fenykl,
mrkev,
cibule,
vývar zeleninový,
olej olivový,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
sůl
Komentáře (4)