Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 506 kJ / 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 31,52 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí pomazánka se sleďů se zázvorem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QWo
Moje poznámka
Rybí pomazánka se sleďů se zázvorem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QWo
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z uzeného sleďe,
pomazánka z pečenáčů,
uzeny sled,
uzený sleď pomazánka,
pomazanka ze sledu v oleji,
rybí pomazánka,
pečenáče pomazánka,
pomazánka z pečenáče,
uzený sleď recept,
sled v oleji,
rybičková pomazánka ze sleďů,
sledu,
sleď recept,
uzený sleď pmazánka,
sled,
sled uzeny,
jak naložit sledě,
čerství sledi,
uzený sleď recepty,
sled pomazanka
Suroviny:
sleď v oleji,
zázvor,
cibulka jarní,
tvaroh odtučněný,
kapie červená,
máslo,
pažitka,
vejce,
šťáva citronová,
pepř zelený
Komentáře (5)