Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 122 821 kJ / 29 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 947,53 g |
Tuky | 1 779,39 g |
Vláknina | 228,00 g |
Cholesterol | 7,13 g |
Sodík | 76,71 g |
Sůl | 190,00 g |
Sacharidy | 2 278,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelítka Rozpis na 10 kg
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLZz
Moje poznámka
Jelítka Rozpis na 10 kg
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLZz
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 2 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 12 hodinami
Jidášky
Přidáno před 12 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 20 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 38 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 44 minutami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 1 hodinou
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 1 hodinou
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 1 hodinou
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 2 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 2 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 2 hodinami
Tématické fráze:
žemlová jelita,
žemlova jelitka,
recept na domácí jelita,
jake kroupy se pouzivaji do zabijacky,
napichani masa na uzeni,
žemlové jelito,
jake kroupy do jelit,
jak se delaji jelita,
kroupy do jelítek,
jelítka žemlová,
pečené kroupy s krví,
staroceska jelitka,
recept na žemlové jelítka,
domácí žemlová jelítka,
recepty mistra uzenáře,
jelita žemlová,
zemlove jelitka,
žemlové jelítko recept,
domácí jelítka,
jak se dělají jelítka
Suroviny:
maso z vepřové hlavy,
lalok vepřový,
škvarky,
slezina,
kroupy,
krev,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
majoránka,
zázvor mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
střevo tlusté,
koření
Komentáře (6)