Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepice na kari

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny16,38 g
Tuky4,20 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zo sliepky uvaríme klasickým spôsobom polievku. Krok 2: Sliepku vyberieme, mäso oberieme. Krok 3: Na oleji opražíme múku na svetlú zápražku, pridáme kari, zalejeme studeným mliekom a za stáleho miešania rozvaríme na stredně hustú omáčku. Krok 4: Osolíme, vložíme hrášok a obrané mäso, premiešame a prehrejeme. Podávame s cestovinami alebo ryžou.

Zveřejněno 22. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slepice na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADQz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slepice na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADQz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:yes: +2 :yes:

No, to taky může být dobré. V té omáčce s hráškem to vypadá skvěle a ta hrášková rýže je taky super už na pohled.;-)

Tématické fráze:
vařená slepice, recepty z vařené slepice, slepice-recepty, vaření slepice, co z vařené slepice, vařená slepice recepty, maso ze slepice, připrava na kari omacku, vařená slepice-recept, co udělat z vařené slepice, varena slepice recept, slepice na maso, připrava vařene slepice, vařené slepice podle jany bouškové, slepice varena, recept z vařené slepice, vařená slepice s lilkem, teleci kyta na parice, co uvařit z vařené slepice, vařené maso ze slepice

Suroviny:
slepice, koření kari, mouka hladká, olej, hrášek, mléko, sůl

Přidat fotografie receptu