Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,95 g |
Tuky | 158,35 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 79,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Moje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno 18. 4. 2025 13:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 32 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 57 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
bouquet garni,
bouquet garni,
kuře v hrnci,
kuře v hrni,
pulet kuře,
vařené slepice v červeném oleji,
kuře vařené v hrnci,
kuře vařené a co pak,
cele kuře vaříme v hrnci,
kuře z hrnce francouzský recept,
poulet na víně
Suroviny:
kuře,
voda,
zelenina,
cibule,
bouquet garni,
sůl,
maso mleté,
vejce,
mléko,
slanina uzená,
houska,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (5)