Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínové večky

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 848 kJ /
681 kcal
Bílkoviny23,68 g
Tuky64,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 211 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka. Nasucho opečeme na teflonové pánvi dozlatova. Krok 2: V mističce utřeme změklé máslo s kořením na brambory a bylinkami. Krok 3: Opečené bagetky potřeme máslem. Na to položíme plátek Hermelínu a posypeme ho grilovacím kořením. Dáme do trouby do zezlátnutí zapéct. Krok 4: Podáváme ještě teplé nebo i zchladlé - záleží na chuti - třeba se zeleninovým salátem nebo jen tak ;).

Zveřejněno 25. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínové večky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDBJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínové večky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDBJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Ani bych tu bagetu předem neopékala, zespoda se v troubě opeče stejně, svrchu alespoň po okrajích. To úplně stačí, alespoň mě. A je to senza rychlovka, na niž můžete zužitkovat starší pečivo, bagetu, veku i chleba.

:-p+4:yes:A ještě dobé vínečko,nožky na stole a príma hudba a není co řešit;-):-))

:yes::-p

Líbí se mi to, prima chuťovka:yes:

Tématické fráze:
hermelínova bageta, jak zužitkovat starší pečivo, starší večka, recept ze starší večky, pečivo vecky, opečené večky, hermelínové recepty, hermelínový bagatky, hermelínové karbanátky pečené v troubě, hermelinovy bagetky, zapečené večky s hermelínem, starší večka recepty, hermelínová bageta recept, hermelínový předkrm, bagetky-hermelínové

Suroviny:
bageta, sýr hermelín, máslo, koření grilovací, koření oregáno, bazalka čerstvá, koření francouzské brambory

Přidat fotografie receptu