Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza Marcella

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rozmarynaH rozmarynaH

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 594 kJ /
2 293 kcal
Bílkoviny54,42 g
Tuky124,65 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,75 g
Sacharidy231,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kvasnice nadrobíme do hrnečku, přidáme cukr a zalijeme vlažnou vodou. Krok 2: Do navážené mouky přidáme olej, osolíme, přidáme kvásek a vypracujeme těsto. Necháme vykynout až zdvojnásobí svůj objem. Krok 3: Připravíme si formu na pizzu (průměr 31-32 cm), vymastíme a posypeme strouhankou. Krok 4: Troubu si necháme předehřát na 200 stupňů. Krok 5: Vykynuté těsto rozprostřeme po celé ploše a zvedneme okraje. Krok 6: Plochu včetně okrajů potřeme pastou, rozložíme slaninu, a ančovičky. Krok 7: Posypeme kořením na pizzu. Krok 8: Přidáme kousky sýra, na tenko nakrájené rajče a bohatě zasypeme nakrájenou cibulí. Rajčata mírně osolím. Krok 9: Vložím do trouby předehřáté na 200 stupňů a peču 20 minut. Posleních 5 minut s větrníkem.

Zveřejněno 3. 3. 2012

Poznámka autorky rozmarynaH

Vím, že je tady asi 8 stránek pizz, zkrátka jsem neodolala a přidala tu svoji. Poslouchala jsem u toho novou desku Leonarda

Cohena, koření krásně vonělo a jaro je za dveřmi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza Marcella

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGyY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza Marcella

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGyY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Ivvettaa: Ivet, já těsto netvaruji válečkem, ale rukama, jde to mnohem lépe a pomáhám si moukou. Hezky od středu do stran a formu otáčím dokola (dávám pod formu složenou utěrku, aby forma klouzala):-), uvidíš, jak ti to dobře půjde:-K Díky za komentář:-)

krásné těsto:yes: mně se nikdy tak slabé nepovedlo :-)

Já pizzu miluju, hlavně mexickou, jsem vůbec milovnice mexické kuchyně.Také dávám bodík.:yes:

Anna Kocikova: Aničko, přijďte. Zůstaly nám akorát dva kousky a báječné suché červené víno. A díky.

rebeka:Rebuli zabal to v práci a jedééém;-)Já bych si tu príma pizzu dala taky:-p+4:yes:

rebeka: díky. Cohen je fakt skvělej a dneska jsme si dali venku kávu, dokonce létaly i včely. Ráda bych tě pozvala, ale nejsem Arabela. Tak alespoň virtuálně.

za Cohena, za vůni koření, za příslib jara a celkový umělecký dojem ti posílám bodík:-):yes:
a dala bych si s chutí, věříš:-8:-?:-D:-p:yes:

:yes::yes:

:-p zrovna včera jsem měla pro vnučky něco podobného;-)

Tématické fráze:
pizza recept, pasta na pizzu recept, recept pizza, recepty pizzy brno, pizza recepty, okraje pizzy, kynuta jogurtova pizza brno, recept na pizzu, top recepty pizza, jak na okraje na pizzu, pizza sauce recepty, plneny okraj na pizzy brno, pizza plneny okraj, pizza leonardo recept, co je heinz pasta sauce traditional, sauce recept na pizza, pizza sauce recept, pizza do trouby recepty, lucia balsamico, recept plněný okraj pizzy

Suroviny:
mouka hladká, mouka polohrubá, kvasnice, olej olivový, sůl, cukr, voda, pasta sauce traditional, slanina, ančovičky v oleji, madeland, rajče, cibule, koření pizza

Přidat fotografie receptu