Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 880 kJ / 2 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,93 g |
Tuky | 129,62 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 190,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kostičky nakrájenou slaninu vyškvaříme, škvarky vyjmeme a uchováme v teple.
Krok 2: K tuku přidáme třtinový cukr, necháme zkaramelizovat, přidáme najemno nakrájenou cibuli, zarestujeme dosklovata, přidáme překrájené kysané zelí i s lákem, opepříme a pod pokličkou 15-20 minut dusíme a podle potřeby podléváme vodou.
Krok 3: Zahustíme najemno nastrouhaným bramborem, 5 minut provaříme, přidáme rozpůlené sušené švestky, provaříme 5 minut, odstavíme a dalších 5 minut necháme spojit chutě. Podáváme k pečeným masům.
Zveřejněno 4. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kysané nové zelí se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0xM
Moje poznámka
Kysané nové zelí se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0xM
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 17 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 21 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 21 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché punčové řezy
kackahoz@seznam.cz před 1 minutou
Nejlepší koblihy, jaké znám
Neregistrovaný před 3 minutami
Zajíc "Provence"
Neregistrovaný před 8 minutami
Arašídové sušenky bez lepku
Neregistrovaný před 12 minutami
Mrkvové šátečky s povidly
Neregistrovaný před 13 minutami
Brokolicový nákyp
Neregistrovaný před 14 minutami
Mokrá kokosová buchta
Neregistrovaný před 15 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Neregistrovaný před 15 minutami
Sušenky
Neregistrovaný před 21 minutami
Rajská omáčka
Neregistrovaný před 22 minutami
Tématické fráze:
cibulové zelí se švestkami,
červené zelí se švestkami,
kysané zelí recept,
švestkové zelí,
kysané zelí recepty,
kyselé zelí recept,
červené zelí se švestkama,
nové zelí,
recept na cervene zeli se svestkama,
cervene zeli na švestkách,
červené zelí se se švestkami,
nove zelí recepty,
červené zelí kysané recept,
dušené červené zelí se sušenými švestkami,
dušené červené zelí se švestkami,
nové zelí recept,
kysane cervene zeli na švestkách,
kysané zelí červené,
červene zeli s švestkami,
cervene zeli se svestami
Suroviny:
zelí kysané,
švestky sušené,
slanina uzená,
cibule,
cukr třtinový,
pepř,
brambory,
voda
Komentáře (18)