Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh z Piemonte

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 332 kJ /
557 kcal
Bílkoviny9,78 g
Tuky24,42 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Rozinky namočíme do vody, ochucené citrónovou šťávou. Krok 2: Cibuli a celer nakrájíme na jemno a zpěníme na směsi oleje a másla. Přidáme šalvěj, vložíme ryby a krátce je opečeme z obou stran. Přilijeme víno a necháme ho odpařit. Přisypeme rozinky a vlijeme horký vývar. Krok 3: Vložíme do trouby, kterou jsme rozehřáli na 200°C a pečeme asi 15 minut. Krok 4: Poté ryby vyjmeme, do výpeku vlijeme smetanu a necháme zredukovat na požadovanou hustotu.

Zveřejněno 7. 3. 2012

Poznámka autorky Eliza

Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh z Piemonte

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLVP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh z Piemonte

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLVP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (14)

Pěkný recept:yes:

:-p+14:yes::-KChutná ryba krásně nafocená:-K

to musí být strááášně moc dobré:-p:-p:yes: podle ingrediencí soudě.. o fotu nemluvě:-K:yes::-)

Takhle jsem pstruha ještě nedělala, ukládám :-p

:-K;-):-p

pstruha můžu na všechny způsoby, :-)):yes::yes:+bodík

;-) krásný receptík:yes::-K

:-D:-D
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...;-):-D

srettka:Máš pravdu, svůdně mrká očičkem a tlamička jen a jen promluvit a zaševelit:"Jsem tu pro tebe, sněz si mě.":-D

No mě fakt trefí:-S pstruha miluju:-p a tenhle jak svůdně kouká:-p:yes:

Vzhledem k tomu, že jsem měla pstruhy každý týden od tchána-rybáře, nevážila jsem si této pochoutky;-(, byla jsem hloupá;-(, dnes si vážím každé takové dobrůtky:yes: :-p

:yes: Bezva!!!:yes:

Jednoduchá a nepřeplácaná úprava ryby.Moc hezké:yes:

;-)pěkný pstroužek:yes::yes:

Tématické fráze:
mail piamonte.com loc:cz, pstruh recepty, mail piamonte com loc:cz, recept na pstruha s celerem, piemont-recepty, recept na pstruha, s italem v kuchyni pstruh, s italem v kuchyni lososovitý pstruh, recept-pstruh na dabelsky zpusob, pstruh na celeru

Suroviny:
pstruh, cibule, celer řapíkatý, rozinky, víno bílé, vývar rybí, smetana, šalvěj, citron, máslo, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu