Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky s ústřicovou omáčkou na woku

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 721 kJ /
650 kcal
Bílkoviny107,46 g
Tuky16,44 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si očistíme nakrájíme na nudličky osolíme, opepříme a necháme v chladu odpočinout. Ve woku si rozpálíme olej, maso na něm zprudka osmahneme, přidáme omáčky a podusíme. Dle potřeby podléváme. Krok 2: Nakonec přidáme zeleninu nakrájenou na nudličky. Na plotně necháme už jen chvilku, ať křupe.

Zveřejněno 10. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s ústřicovou omáčkou na woku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDzX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s ústřicovou omáčkou na woku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDzX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Právě dovařeno a super!!!Hlavně jednoduché ,což já miluji!:-K

Tonda:Ale hlavní je chuť;-)
Díky za zkoušku:-K

nofrona: Dal jsem kedlubnu a řídil jsem se radou přiměřeně, přiměřeně :-D A Víš, co jsem zpatlal:-?:-D Máš tam napsáno na nudličky a já to pitomec nastrouhal:-8:-D:-D Ale dal jsem to až nakonec a mlaskám ještě teď:-p:yes:

Tonda:Dle chuti já dávám 1-2pl
Kedlubnu dát můžeš;-)

Tonda: já ty bambusáky tak nemusím.. né kvůli ceně, mě prostě nejedou:-8:-D a Andrejka mi radila, že se dají nahradit těmi kedlubny;-)

Zase jdu vyzvídat:-8:-D Kolik té ústřicové omáčky tam dát? A vyčetl jsem tu, že místo těch drahých výhonků lze použít kedlubnu, je to pravda:-?

tak to mi nějak uteklo!! Hmm, to je papůůůů!:-p:yes:

Dana61:Teplem včáchne;-):-D a chuť je fajn

Je to ta od Exotic food.:-8

Dana61 - já používám thajskou rybí omáčku, která je bez rybího zápachu za studena i za tepla. Té se nemusíte obávat. Dostání je běžně v Globusu. Přidávám odkaz na dovozce do ČR. http://www.fwtandoori.cz/index.php?stred=sortiment...

no to je určitě dobrota :-D:yes: ale nikdy jsem nepoužila ani rybí ani ústřičnou omáčku - asi z nich mám trochu obavy - opravdu zapáchají anebo ten odér teplem vyčáchne a zůstane příjemná chuť - prosím odbornice dejte vědět - díky,díky;-)

Ivusa:Taky můžem čínu, hlavně manžel, ústřicová omáčka je fajn jen mi trošku nevoní:-((,
rebeka: bambusky mám moc ráda, ale kupuju je nakládané ve vodě;-)

:-p:yes: moc pěkné, recept i fotka:-K

Hezky připravená bašta:-p+7:yes:

1974andrea::-O:-O n evím, su dutá, jak bambus:-8:-D:-D:-D
Andrej, díky.. tož teď su klidná.. jsi taky klidná:-? tož, to jsme klidnííí:-D:-D:-D:-D:yes:;-)

rebeka:A víš, že se jako náhražka za bambusové výhonky používá kedluben nebo bílá ředkev? ;-)

moc hezké jídélko:-p:-):yes::yes: já jenom bez těch bambus vyhnanců.. ty mi nejedou:-S slááva:-!:-! furt jsem hledala, co nerada.. už to vím:-8:-D:-D
krásná fotka, ty máš bodka;-):yes:

:-KNádhera ,čínu miluju.....ústřicovou omáčku jsem bohužel ještě nepoužívala a ani ji nemám ve své sbírce koření(musím zakoupit a doplnit svou sbírku).Sojová je známější a tu používám na čínu vždy.Posílám bodík:yes::yes:

půvabná kompozice:-p:yes:

Ajaj, tak tohle také vypadá úžasně! Tak nevím, kam bych se rozhodla přijmout pozvání na oběd! Samý dobroty! :-)):-p:yes::yes:+

No tak woking jsem nedělala už dlouho a toto dělám stejně.Moc dobré.:yes::yes:

Tématické fráze:
rybí omáčka použití, použití rybí omáčky, jak použít rybí omáčku, ústřicová omáčka, použití, čína s ustřicovou omáčkou, vepřové maso s ústřicovou omáčkou, čína s rybí omáčkou, maso s ústřicovou omáčkou, vepřové ve woku, vepřové s rybí s omáčkou, kuřecí s ústřicovou omáčkou, rybí omáčka na maso, kuřecí maso ustřicová omáčka, kdy použít rybí omáčku, čím nahradit rybí omáčku, ustřicová omáčka-recept, usřicová omáčka, fwtandoori.cz, vepřové nudličky, jak použít rybí omáčka

Suroviny:
maso vepřové, zelí, mrkev, výhonky sojové, bambusové výhonky, cibule, ústřicová omáčka, omáčka sojová, pepř, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu