Suroviny
Porce: 29ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 013 kJ / 2 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,61 g |
Tuky | 124,21 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 278,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V jednej mise zmiešame sypké suroviny, v druhej tekuté a potom tie sypké postupne vmiešame k tekutým.
Krok 2: Cesto nalejeme do košíčkov alebo do formy na muffiny a posypeme ich kryštálovým cukrom a škoricou.
Krok 3: Dáme do rúry vyhriatej na 150°C asi na 20-25minut.
Zveřejněno 17. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé muffinky s chutí krupicové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoV3
Moje poznámka
Voňavé muffinky s chutí krupicové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoV3
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 42 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
krupicovémuffiny,
krupicové mufiiny,
krupicove maffiny,
buchta z krupicové kaše,
muffinky
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
sůl,
ořech muškátový,
skořice,
olej,
cukr krystal,
vejce,
mléko
Komentáře (5)