Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lyonská pomazánka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 319 kJ /
1 032 kcal
Bílkoviny54,09 g
Tuky87,18 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,53 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lyonský salám nastrouháme na hrubém struhadle. Dáme na rozpálenou pánev s lžící oleje a opečeme. Krok 2: Pak do salámu klepneme 3 vejce, zamícháme a dáme roztavit 2 obdélníčky libovolného taveného sýra. Krok 3: Osolíme, opepříme, odstavíme z plotny a vmícháme lžíci francouzské hořčice. Podáváme teplé na opečených toastech, s čerstvou zeleninou.

Zveřejněno 20. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lyonská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mon3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lyonská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mon3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

To je celkem dobrý nápad. :yes:

Lyonský salám sice neznám, ale určitě by to šlo i z jiného:-p

pomazánek není nikdy dost:-*

Tématické fráze:
lyonska omáčka, lyonské řezy, lionský salám, mail lyons-donahue.com loc:cz, lyonský šunkový salám recept, lyonský salám recept, lyonský salámu, lyonsky salam reccepty, pomazanka z lyonskeho salámu, lyonský salám, salat z lyonskeho salamu, pomazanka z kur sunky, pánev lyonská

Suroviny:
salám měkký, vejce, sýr tavený, sůl, pepř, hořčice francouzská, olej

Přidat fotografie receptu