Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 819 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,96 g |
Tuky | 115,94 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 15,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Znojemská koňská kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WmrW
Moje poznámka
Znojemská koňská kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WmrW
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 40 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
konska kyta,
konska sekana,
koňská sekaná recept,
znojemská pečeně z vepřového masa,
kančí kýta kluci v akci,
koňská kýta recept,
maminčiny rec,
znojemská vepřová kýta,
znojemská vepřová kýta,
koňská kýta recepty,
recepty koňská sekaná,
konske maso,
recepty na znojemskou,
znojemská bašta,
vepřová kýta recepty specialita,
jakupravit vepřovou kýtu,
jak upravit vepřovou plec kluci v akci,
konská řeč,
konské maso kýta,
koňské maso delikatesa
Suroviny:
kýta koňská,
špek uzený,
cibule,
sádlo,
vývar masový,
okurky sterilované,
kapie červená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (19)