Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso ve fazolkách-rychlé a jednoduché

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 635 kJ /
630 kcal
Bílkoviny14,54 g
Tuky45,75 g
Vláknina28,12 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 839 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy28,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso z vývaru nakrájíme na menší kousky, cibuli na drobno, jarní cibulku a česnek na plátky a anglickou slaninu na kostičky. Krok 2: Na pánev stříkneme malé množství oleje, dáme pokrájenou slaninu, chvilku ji necháme vysmahnout a vhodíme cibuli, česnek a cibulku-mícháme a po krátkém smažení přidáme fazolky, necháme je také osmahnout, pak zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Krok 3: Za chvilku dáme maso, mícháme, prohříváme, doladíme tymiánem, koprem, solí, pepřem, necháme ještě povařit do doby, než se nám zredukuje tekutina, aby jí nebylo moc, fazolky jsou hodně šťavnaté.

Zveřejněno 26. 3. 2012

Poznámka autorky Bibinka

Ze včerejška zbylo dost brambor a z uzené polévky zbylo maso (od Šavlinky, co mi přivezla), co teda s tím......a recept se zrodil po nahlédnutí do mrazáku, kde se na mne smály fazolky. Moc jsme si pochutnali-krásně vlhké jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso ve fazolkách-rychlé a jednoduché

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kmjr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso ve fazolkách-rychlé a jednoduché

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kmjr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Katchis: fazolky sterilované bych přidala na poslední chvíli jen prohřát, určitě to bude také dobré

Lze použít i fazolky sterilované? Popřípadě jak je v receptu zakomponovat...?

Zítra zkusím.Bodík letí:-K:-K

Myslím, že by mi veľmi chutilo...:yes:

BIBI supééééééééér:yes::yes::yes::yes:

Tak toto můžu;-):-pFazolky, uzené, slaninka-no prostě samé príma suroviny na fajnovou rychlou dobrotu:-p+:yes::yes:

fazolky jsou:yes::yes:

:yes:;-)hezké foto,fazolky mám ráda...:yes:

Tématické fráze:
recepty z uzeného masa, uzene maso s fazolemi, uzené maso recepty, uzené maso, recept na fazole s uzeným masem, uzené maso s fazolkami, jednoduché recepty, uzene s fazolky, fazolky s uzeným masem, fazolky lusky s uzenym, rychlé jídlo z uzeného masa, fazolové lusky s uzeným, uzene fazolky, uzené maso recept, rychle recepty z uzeného masa, šťavnaté uzené maso, fazole s uzeným masem, fazolky a uzeny, fazolky s uzení, uzené maso v receptech

Suroviny:
maso uzené, fazolky zelené, cibule, cibulka jarní, česnek, slanina anglická, masox, vývar uzený, tymián, kopr, šťáva citronová, olej, sůl

Přidat fotografie receptu