Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Choceňský kastrol

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BARRINEK

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 037 kJ /
726 kcal
Bílkoviny121,04 g
Tuky5,70 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy32,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek nasekat na drobno, přidat sójovku, worcester, pivo a olej. Do této směsi naložíme maso a necháme odležet. Krok 2: Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na proužky, přidáme zeleninu a z lehka osmahneme. Krok 3: Směsku podusíme, aby se nám odpařila přebytečná voda. Krok 4: Podle použité přílohy si zvolíme hustotu omáčky.

Zveřejněno 30. 3. 2012

Poznámka autora BARRINEK

Přílohy: rýže, vařené brambory, ameriky, hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Choceňský kastrol

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4400

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Choceňský kastrol

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4400

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (9)

Jana Remkova::-))Děkuji za pochvalu;-):-K
Chuťově to bylo velice dobré:-pMraženou zeleninu jsem nahradila čerstvou,nakrájenou na delší špalíčky(celer, mrkev,petržel)a zázvor do marinády byl také čerstvý-nadrcená 1PL:-)

Anna Kocikova: tak tys mne předběhla!!:-//, ale máš to mooc hezké!!!!:yes::yes:

Barrinku-Richarde,když máš dnes ten svůj krásný den;-)tak Ti přeji všechno nejlepší:-K:-K,posílám Ti bodík za dobrou baštu a přidávám fotky i s popsaným fotopostupem:-))
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží:-p+:yes::yes:

Jana Remkova::-))taky se s tím poperu a přidám foto,ale zítra máme zase"kulky"najinak";-):-))

Jana Remkova: :-D:-D Jani, neboj...zítra a v neděli bude hovězí:-D:-D

Anna Kocikova: máš recht, já si to uložila a asi bych se s tím nějak poprala;-). Uvidíme, zkusíme.;-) Pokud mne ovšem nepředběhne Evička Hubová:-D:-))

1974andrea::-))Než jsem to sesmolila,tak jsi reagovala a to velice dobře;-):-)Ale na druhou stranu se musí ocenit,že i chlapi tady přidávají recepty a myslím si,že celkem dobré:-pHolt mají smůlu,že to nemají tak vychytané jako ženské,které se kolem sporáku točí každý den;-)
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě:-))Já být mladá a neznalá vaření,také bych trošku tápala:-)

Zhotovené jídlo podle tohoto receptíku bude určitě moc dobré:-p
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné:-8
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně;-):-)

Trochu nedopsaný recept, není tam, co se má po naložení masa s ním udělat atd. Chtělo by to trochu rozepsat, hlavně pro ty méně zkušené kuchaře;-)

Tématické fráze:
pivo kastrol, choceňské pivo, chocensky nuty recept, nejlepší maso na neděli příprava, kastrol na smažení, cikansky kastrol recept, worchester maso naložené, naložené maso co s nim, jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept

Suroviny:
prsa kuřecí, směs zeleninová pod svíčkovou, zázvor, sůl, tymián, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, česnek, olej, pivo světlé

Přidat fotografie receptu