Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kordy

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 752 kJ /
1 136 kcal
Bílkoviny72,61 g
Tuky66,62 g
Vláknina14,64 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,94 g
Sacharidy54,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kolečka, kedlubnu očistíme a taktéž nakrájíme kolečka, mozzarellu pokrájíme na kostičky. Krok 2: Formu vymažeme máslem, ve střídavých vrstvách poklademe kedlubny, rajčata a pórek, osolíme, opepříme, posypeme mozzarellou. Krok 3: Zalijeme mlékem se smetanou, zasypeme sýrem a poklademe kousky másla. Krok 4: Pečeme asi 40 minut na 160°C.

Zveřejněno 3. 4. 2012

Poznámka autora kordy

Je to osvěžující a lehká večeře například s opečeným toastem, ale jde to i k obědu třeba s bramborem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BQq2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BQq2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Manžel potvrdil, že to bolo výborné :yes: Ja nemôžem posúdiť, lebo tepelne upravený kaleráb nejem. :-D:-D Ale surové to bolo výborné :yes::-D Takže manžel si dal dupľu a udeľuje bod :-D;-)

ja to delam podobne, ale bez porku :) musim zkusit

Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.

Něco podobného dělávám, ale s blaťáckým zlatem :-p

Tématické fráze:
zapečené kedlubny, zapečena kedlubna, zapečený kedluben, zapékané kedlubny, zapékaná kedlubna, mozzarella recepty, zapečná kedlubna, zapecena kedlubny, kedlubny zapečené, kedlubny recepty, kedluben zapeceny, kedlubna zapečená, zapekany kedluben, zapečené kedlubny recept, kedlubna recepty, kedlub zapečený, brambory zapecene s kedlubny, zapecena kedlubna s mozzarelou, plněný zapékaný kedluben, plneny kedlub

Suroviny:
pórek, rajče, kedlubna, sýr mozzarella, sůl, pepř, smetana, mléko, sýr tvrdý, máslo

Přidat fotografie receptu