Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sicilské brambory

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 766 kJ /
422 kcal
Bílkoviny15,77 g
Tuky1,67 g
Vláknina27,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zesklovatíme pokrájenou cibuli, přidáme oloupané nakrájené brambory, na proužky nakrájenou papriku, fenykl a houby. Osolíme, opepříme a chvilku restujeme. Krok 2: Poté přilijeme drcená rajčata a necháme přikryté dusit do změknutí brambor, občas promícháme. Krok 3: Podle potřeby malinko podlijeme vodou. Krok 4: Nakonec přidáme posekaný česnek, dochutíme solí a pepřem a ještě chvilku provaříme. Krok 5: Odstavíme a vmícháme posekanou bazalku s petrželkou. Krok 6: Pokrm můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu.

TIP: Fenykl v naší kuchyni

Zveřejněno 4. 4. 2012

Poznámka autorky 1974andrea

Recept je z časopisu Nejlepší recepty od Katky

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sicilské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg0r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sicilské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg0r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

:-)<3:yes::yes::-K výborné

Tento recept na mě vykoukl z náhodných a okamžitě jsem včera realizovala :). Výborné :yes:

eva:Viděla bych to na přírodní minutku z kuřecího nebo krkovičky;-)

Vím,že se to už nejí s masem,ale přece jenom...které masíčko by k tomu nejlíp chutnalo?:-?:-p

Nepohrdla bych;-)+:-p:yes:

Pajaja:Díky Pavlínko:-K, byly fakt výborné;-)

Andrejko, mňam brambůrky, krásné! Ukládám na vyzkoušení. :-p:-K:yes:+

Díky za komentíky:-K

:-p:yes:

do dělené stravy jak dělané:yes:

:yes::yes::yes:

Bašta-jiné slovo nemám:yes:.

Nonya:No vidíš, to je tak, když se člověk drží přesně receptu z časopisu a pak to ještě vlastně není to pravé:-((. Tak já už nevím;-):-))

:yes: Bod odo mna pekny recept aj ked Sicilske brambory su trochu ine.http://www.zonafrancanews.it/salute-e-benessere/cu...

Mňam :-p

krásné:-K:-K a moc:yes::yes: a klidně by to mohlo být va Velký pátek;-):yes: moc se mi líbí:yes::yes:

suslajda:Hani, je to fakt svěží chuť, moc mi to chutná;-)

;-)může to být zajmavá chuť+1:yes::yes:

Tématické fráze:
brambory recepty, sicilské recepty, top recepty z brambor, recepty z brambor, fenykl s brambory, recept na brambory, brambory recept, brambory,fenykl, recept z brambor, recepty s brambory, bramborové recepty, fenykl s bramborem, fenykl a brambory, top recepty brambory, sicilské bvrambory, gratinovaný fenykl s bramborem, sicilské brambory s masem, sicilske pokrmy, delaná strava, fenykl brambory

Suroviny:
brambory, fenykl, paprika čerstvá červená, žampióny, cibule, česnek, rajče drcené, bazalka čerstvá, petrželka zelená, pepř mletý, sůl, olej

Přidat fotografie receptu