Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí ve strakaté omáčce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 857 kJ /
1 878 kcal
Bílkoviny337,83 g
Tuky42,44 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 904 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy33,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu pokrájíme nadrobno. Krok 2: Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a prudce opečeme z obou stran ba rozpáleném oleji. Vyjmeme. Krok 3: Do výpeku nasypeme cibuli, okurky, kapii, petrželovou nať, citronovou kůru, tymián, rozmačkaný česnek a vše osmažíme. Krok 4: Na tento základ dáme opečené maso, zastříkneme octem. Krok 5: Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme do změknutí. Krok 6: Ve smetaně rozkvedláme lžíci mouky, vlijeme na maso, ještě chvíli povaříme.

Zveřejněno 28. 8. 2008

Poznámka autora kedlubna

vynikající recept maminky Lenky (mamincinyrecepty.cz)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí ve strakaté omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYX1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí ve strakaté omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYX1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
strakatá omáčka, kureci omacka, kureci omacky, drubezi platky v strakate omacce, tymián citonový strakatý., kuřecí s omáčkou, strakata omáčka recept, kuřecí se strakatou omáčkou, kuřecí prsa v strakaté omáčce, "strakaté jídlo", maso ve strakate omáčce, strahatá omáčka, omacka na kur. prsa, recepty omačka varmuža, omačka varmuža, omáčky s drůbežím masem, kuřeci v omačce, kuřecí s omáčkou, kuřecí omačka, kureci na omacku

Suroviny:
prsa kuřecí, mouka hladká, sůl, pepř, cibule, česnek, nať petrželová, kůra citronová, okurky sterilované, kapie, tymián, ocet, olej, smetana na vaření

Přidat fotografie receptu