Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 068 kJ / 1 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,95 g |
Tuky | 89,55 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 257 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Příloha: jak chcete, ale stačí jen tak s chlebem, nebo topinkou… a je dobré udělat si dost omáčky...
Zveřejněno 17. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnNV
Moje poznámka
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnNV
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 9 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 5 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 5 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 5 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazole s celerem,
uzené s fazolí,
uzený bůček na fazolích,
uzený bůček na fazolích,
uzene file s,
filé v hořčicové omáčce,
v hořčicové omáčce,
uzený bůček s celerem,
neco dobreho z fazoli,
fazole z celerem,
uzene a fazole,
fazola ma se namocit nez se bude varit,
omacka na uzena zebra,
uzené ve fazolích
Suroviny:
bůček uzený,
maso uzené,
fazole červené,
celer,
paprika čerstvá červená,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
hořčice plnotučná,
smetana kysaná,
smetana
Komentáře (21)