Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky zapékané s mrkví a medvědem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 796 kJ /
1 146 kcal
Bílkoviny50,74 g
Tuky69,68 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 878 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy61,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkvu očistíme, pokrájame, varíme cca 5 min. v slanej vode. Krok 2: Potom pridáme fazolky a ešte povaríme. Krok 3: Scedíme, premiešame s medvedím cesnakom a libečkom. Krok 4: Dáme do pekáčku na pečiaci papier, prelejeme osolenou a okorenenou zmesou smotany a rozšľahaných vajec. Krok 5: Pečieme pod alobalom cca 20 minút - 200 stupňov, potom 20 minút bez alobalu. Krok 6: Podávame s rôzne upravenými zemiakmi.

Zveřejněno 24. 4. 2012

Poznámka autora magdalenka

Tepelne upravený medvedí cesnak už nemá takú silu ako čerstvý, chuťovo niečo medzi cibuľou a cesnakom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky zapékané s mrkví a medvědem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y0zA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky zapékané s mrkví a medvědem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y0zA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-p+:yes:Líbí:-K

maris: Ja vydržím veľa...:-D

Magdalenko, nezřízená konzumace medvědů škodí;-):-))
Jinak ale krásný recept i fotky:-):yes::yes:

:yes::yes:

Tématické fráze:
zapekané lusky smotana, varime s mrkví, varíme s medvedím cesnakom, zapečené fazolky s mrkví, fazolky s mrkví, zlute fazolky s mrkví, fazolky s mrkví po čínsku, fazolove lusky s mrkvi recept, fazolky s mrkví, polevka recept na fazolove lusky s mrkvi

Suroviny:
lusky fazolové mražené, mrkev, smetana zakysaná, vejce, sůl, česnek mědvědí, libeček, pepř bílý, koření polévkové

Přidat fotografie receptu