Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný dvojpatrový dortík

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dashenkaj

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 525 kJ /
2 515 kcal
Bílkoviny92,24 g
Tuky149,36 g
Vláknina2,64 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 1,18 g
Sůl3,62 g
Sacharidy199,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Piškoty upečeme ve dvou dortových formách (jedna velká, druhá malá). Krok 2: Šlehačku vyšleháme s cukrem, přidáme zakysanou smetanu a nabobtnanou želatinu, osladíme a nalijeme část krému na velký korpus,dáme do lednice. Krok 3: Až ztuhne dáme doprostřed malý korpus a zbytek krému namažeme na něj a na strany malého korpusu, tak aby nebyl vůbec vidět a opět dáme do lednice ztuhnout. Krok 4: Zdobíme ovocem, které máme rádi a nakonec polijeme rozpuštěným dortovým želém s cukrem.

Zveřejněno 28. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný dvojpatrový dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpkQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný dvojpatrový dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpkQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
malý dortik ovocný, korpus na maly dortík, ovocné dorty recepty, dortík s ovocem recepty, nepeceny dort polity zelem, dezert se smetanou a zelem, ovocny dort polity s zelem, jahodový dvojpatrový dort, dort nepečený politý želém, dort z piskot politý želém, ovocny korpus recept, ovocný dortík recept

Suroviny:
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr moučkový, želatina, jahody, kiwi, víno hroznové, želé červené dortové, cukr krupice

Přidat fotografie receptu