Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Italské" řízky

Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky křupavých a šťavnatých řízků.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 064 kJ /
732 kcal
Bílkoviny19,75 g
Tuky65,35 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy15,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové řízky naklepeme, po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme. Krok 2: Z oleje, rajčatového protlaku a utřeného česneku připravíme marinádu. Řízky do ní na 24 hodin vložíme. Krok 3: Vajíčko rozšleháme a přidáme do něj jemně nasekané bylinky. Krok 4: Maso obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Krok 5: Smažíme na pánvi dozlatova.

TIP: Řízky - přehled oblíbených receptů, inspirace

Zveřejněno 17. 5. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Inspirace: Nejlepší recepty od Dony

Nepoužívat kečup, místo protlaku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Italské" řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNQA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Italské" řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNQA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Dobré řízky, které zpestří nedělní oběd. 😉

Dnes jsem vyzkousela, vynikajici ! :yes:

Moc dobré řízečky ...:yes:

Dneska jsme měli řízky na oběd, pochutnali jsme si na nich :-p +19

Nechápu, jak můžete recept ohodnotit ještě před tím než ho vyzkoušíte :-! A to je u většiny receptů. Pak zkusím něco, co má hodně bodů a zjistím, že je to nepoživatelné :no: To hodnocení pak absolutně ztrácí smysl :-(

Rezne...pre tie mám slabosť...:yes:

Řízečky určitě vyzkouším, vypadají úúžasně ;-) a dala jsem 17.bodík:yes:

U nás by to chutnalo :yes:+

:-p:yes:

:-p:-p:yes:

Jůj tak z takové marinádky musely opravdu dobře šmakovat:-p+7:yes:Vypadají báječně:-K

Mńááááám!!!!!:-p

Ivetko, řízečky jedna báseň a u nás by mohli být obden;-) Vyzkouším a dávám 5.bod:yes:

:-O:-O řízečky přímo rajské, řeklo by se:-8:-p;-):-D:yes::yes:

Je to lákávé Ivetko,ukládám také:-K;-):yes:

Tématické fráze:
italský řízek, italske recepty, italské řízky, nejlepší řízky, nejlepší italské recepty, řízky recept, nejlepší řízek, recept na řízky, italský vepřový řízek, recepty na řízky, italské řízečky, rizky, italský řízek recept, nejlepší vepřové řízky, italská strouhanka, jak udělat nejlepší řízky?, recept na italsky rizek, italský smažený řízek, nejlepší vepřový řízek, řízek nejlepší recept

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, česnek, protlak rajčatový, olej, vejce, mouka hladká, strouhanka, česnek mědvědí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu