Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Italské" řízky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 064 kJ /
732 kcal
Bílkoviny19,75 g
Tuky65,35 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy15,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové řízky naklepeme, po okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a naložíme do marinády z oleje, rajčatového protlaku, utřeného česneku a necháme marinovat 24 hodin. Krok 2: Potom obalíme v mouce, ve vajíčku, do kterého jsme dali bylinky a ve strouhance. Smažíme na pánvi dozlatova.

Zveřejněno 17. 5. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Inspirace: Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Italské" řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNQA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Italské" řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNQA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Dnes jsem vyzkousela, vynikajici ! :yes:

Moc dobré řízečky ...:yes:

Dneska jsme měli řízky na oběd, pochutnali jsme si na nich :-p +19

Nechápu, jak můžete recept ohodnotit ještě před tím než ho vyzkoušíte :-! A to je u většiny receptů. Pak zkusím něco, co má hodně bodů a zjistím, že je to nepoživatelné :no: To hodnocení pak absolutně ztrácí smysl :-(

Rezne...pre tie mám slabosť...:yes:

Řízečky určitě vyzkouším, vypadají úúžasně ;-) a dala jsem 17.bodík:yes:

U nás by to chutnalo :yes:+

:-p:yes:

:-p:-p:yes:

Jůj tak z takové marinádky musely opravdu dobře šmakovat:-p+7:yes:Vypadají báječně:-K

Mńááááám!!!!!:-p

Ivetko, řízečky jedna báseň a u nás by mohli být obden;-) Vyzkouším a dávám 5.bod:yes:

:-O:-O řízečky přímo rajské, řeklo by se:-8:-p;-):-D:yes::yes:

Je to lákávé Ivetko,ukládám také:-K;-):yes:

Řízky jsou v manželově jídelníčku Top. Určitě vyzkouším a souhlasím. Rajský protlak je rajský protlak a v naší kuchyni poslední dobou prožívá renesanci.Posílám bodík:yes::yes:

Tématické fráze:
italský řízek, italske recepty, italské řízky, nejlepší řízky, nejlepší italské recepty, řízky recept, nejlepší řízek, recept na řízky, italský vepřový řízek, recepty na řízky, italské řízečky, rizky, italský řízek recept, nejlepší vepřové řízky, italská strouhanka, jak udělat nejlepší řízky?, recept na italsky rizek, italský smažený řízek, nejlepší vepřový řízek, řízek nejlepší recept

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, pepř, česnek, protlak rajčatový, olej, vejce, mouka hladká, strouhanka, petrželka

Přidat fotografie receptu