Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové v troubě

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 690 kJ /
2 794 kcal
Bílkoviny214,81 g
Tuky123,63 g
Vláknina147,73 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,58 g
Sacharidy134,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájené maso osolíme, opepříme, okořeníme kořením a na troše oleje opečeme ze všech stran. Krok 2: Zvolíme kastrol vhodný do trouby. Krok 3: Opečené maso vyndáme do misky. Přilijeme zbytek oleje, přidáme cibuli s česnekem a na mírném ohni orestujeme. Krok 4: Přidáme chorizo, osmahneme ho a posypeme mletou uzenou paprikou. Krok 5: Vlijeme rajčata a vývar, přidáme maso. Krok 6: Přiklopený kastrol vložíme do rozpálené trouby na 150°C. Pečeme zhruba 1 hod. Krok 7: Přidáme cizrnu, olivy a pečeme dokud není maso měkké. Krok 8: Přisypte nasekanou petrželovou nať, je-li potřeba dochuťte solí a pepřem.

Zveřejněno 18. 5. 2012

Poznámka autorky suslajda

Zdroj- Apetit mírně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VR1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VR1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Také jsem vyzkoušela, ptž odebírám Apetit, ale nějak nás recept nenadchnul, bylo to hodně nakyslé. Asi to nezařadíme do oblíbených receptů.

:-Kděkuji za komentíky:yes:

Óóó to musí být dobrůtka, salám chorizo je móóc dobrý:-p:-p a v kombinaci s ostatními surovinami a celkovým postupem to musí být k "sežrání". posílám bodík:yes::yes:

suslajda: nádherá nádherná:yes::yes::yes: dělala jsem ten, co je v podobných od Colomba, bylo to mooc dobré:yes: tohle bude ještě pikantnější, to my rádi, takže příště, až chytnu cizrnu do ruky:-D udělám podle tebe:yes::yes: bodík posílám předem, protože.. proto:-!:yes::-D:-D;-):-)

suslajda:Susli, kěkný receptík a bylo by mi jedno, kde a v čem by byl dušený;-) Já bych vynechala chilli papričku a olivy-to my neradi, ale to je náš problém. Jasnej 7.bod:yes:

:yes::yes:

chocolate:děkuji i za odkaz pomalý hrnec určitě:yes:

Hani, vypadá to výborně, myslím si, že by se na to báječně hodil i pomalý hrnec:yes:.+2
Jen přidám odkaz na piri piri http://www.srecepty.cz/ingredience/piri-piri-papri....

oriental.dancer:děkuji je to moc dobé:yes::yes:

Tak a o zítřejší oběd je postaráno...vypadá to luxusně;-)

Tématické fráze:
veprove v troube, vepřové na paprice v troubě, veprove kostky v troube, vepřové maso dušené v troubě, dušené vepřové maso v troubě, dusene veprove, vepřové maso v troubě, dušené kotlety v troubě, vepřové dušené, dusene maso v troube, dušené vepřové plátky, dušene vepřové plátky v troubě, veprova sekana dusena, dušné vepřové maso, dusene platky v troubě, dušená mrkev s vepřovým v pečené v troubě, recept dušené, vepřové maso dusit v v troubě, dušné vepřové plátky v troubě, vepřova v troubě

Suroviny:
kýta vepřová, cibule červená, česnek, chorizo, olej olivový, koření piri-piri, paprika sušená uzená, rajče sekané, vývar kuřecí, olivy zelené, sůl, pepř mletý, nať petrželová, cizrna

Přidat fotografie receptu