Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 690 kJ / 2 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,81 g |
Tuky | 123,63 g |
Vláknina | 147,73 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,58 g |
Sacharidy | 134,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VR1
Moje poznámka
Dušené vepřové v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VR1
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 18 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 5 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 5 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 6 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 7 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 7 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 9 hodinami
Tématické fráze:
veprove v troube,
vepřové na paprice v troubě,
veprove kostky v troube,
vepřové maso dušené v troubě,
dušené vepřové maso v troubě,
dusene veprove,
vepřové maso v troubě,
dušené kotlety v troubě,
vepřové dušené,
dusene maso v troube,
dušené vepřové plátky,
dušene vepřové plátky v troubě,
veprova sekana dusena,
dušné vepřové maso,
dusene platky v troubě,
dušená mrkev s vepřovým v pečené v troubě,
recept dušené,
vepřové maso dusit v v troubě,
dušné vepřové plátky v troubě,
vepřova v troubě
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule červená,
česnek,
chorizo,
olej olivový,
koření piri-piri,
paprika sušená uzená,
rajče sekané,
vývar kuřecí,
olivy zelené,
sůl,
pepř mletý,
nať petrželová,
cizrna
Komentáře (10)