Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 6-8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 539 kJ /
3 714 kcal
Bílkoviny383,38 g
Tuky176,84 g
Vláknina29,78 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 7,77 g
Sůl17,85 g
Sacharidy135,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut. Krok 2: Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut. Krok 3: Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.

Zveřejněno 22. 5. 2012

Poznámka autora evosheek

Sancocho je dominikánské národní jídlo. Tato polévková mísa se obvykle připravuje k zvláštním příležitostem. Její příprava je zdlouhavá a jídlo obsahuje mnoho přísad. Během dušení se Dominikánci baví s přáteli, pijí karibský rum a pivo Presidente.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x86r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x86r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-p:-p:yes:

To vypadá velice lákavě :-p

No ty brďo, takovýho masíčka, to by se bříško pomělo:-D:-)):yes:

vseumel:
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.:-D:-D

To určitě bude dobré a to maso asi nakrájet, ne? I tak bych musela použít asi kovovou dětskou vaničku co byla u prarodičů.:yes:

Tématické fráze:
jak rezat maso, polevka sancocho, sankocho, san cocho, jak řezat hovězí maso, sansocho, jak řezat maso po, karibské maso jehněčí, san cocho jidlo, pokrm sancocho, sancocho polévka recept, dušená salsa, vepřovo-jehněčí klobásy, kilo jehněčího, jak řezt hovězí maso, dominikanska kuchyme, sancocho,recept, kuřecí maso 7 bylin

Suroviny:
maso jehněčí, klobása, bůček, maso hovězí, kuře, žebra, šunka, citron, česnek, olej, pepř zelený, cibule, celer řapíkatý, brambory, kapary, kukuřice sterilovaná, koření oregáno, tymián, koriandr, ocet, tabasco

Přidat fotografie receptu