Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve dáme uvařit slepici .. nejlépe do papiňáku .. spolu s bobkovým listem, novým kořením, solí a cibulí. Mezitím nakrájíme zelí na čtverečky asi 1x1 cm.
Krok 2: Když je slepička měkká, že jde od kosti, necháme vychladnout a masíčko obereme.
Krok 3: Vývar si ponecháme na polévku. Uvaříme nudle. Na pánvičce rozpálíme olej a na kousky nakrájené maso orestujeme.
Krok 4: Přidáme zelí a velmi krátce prohodíme s masem .. musí zůstat křupavé, tak jen minutku, aby se prohřálo. Pak dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.
Krok 5: Můžeme smíchat s nudlemi, nebo směsí pokryjeme jednotlivé porce. Lépe je promíchat vše dohromady, chutě se spojí a snadněji se dochucuje.
Zveřejněno 24. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kantonské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5VRR
Moje poznámka
Kantonské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5VRR
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 15 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadívaná kuřecí kůže
Neregistrovaný před 40 sekundami
Johančino tajemství
Neregistrovaný před 3 minutami
Salát s červenou rýží a mozzarellou
Neregistrovaný před 5 minutami
Bramboráky
Neregistrovaný před 6 minutami
Masové hašé
Neregistrovaný před 6 minutami
Karbanátky s jáhlami
Neregistrovaný před 13 minutami
Tvarohové šátečky z listového těsta
Neregistrovaný před 23 minutami
Zapečené zelí
Lucie1001 před 24 minutami
Těstoviny s tvarohem
Neregistrovaný před 26 minutami
Francouzské palačinky
Neregistrovaný před 27 minutami
Tématické fráze:
kantonské nudle,
kantonské nudle s kuřecím masem,
kantonske nudle recept,
katonské nudle,
kentonské nudle,
kantovské nudle,
katonské nudle recept,
kantonské maso,
kantonské čínské nudle,
kantonské,
kaltonské nudle s kuřecím masem,
kaltonské nudle s kuřecím masem,
kaltonske nudle,
kantonská kuřecí směs,
recept kantonske nudle,
kentonské nudle recept,
kantorske nudle,
recept na kantonske nudle,
kantonská směs,
recepty kantonske nudle
Suroviny:
slepice,
nudle široké,
zelí bílé hlávkové,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
bobkový list,
cibule,
koření nové koření
Komentáře (14)