Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 100 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placičky z řepy nebo zelí s chutí Indie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x82r
Moje poznámka
Placičky z řepy nebo zelí s chutí Indie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x82r
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 7 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 1 hodinou
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 3 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 5 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 5 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 5 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 5 hodinami
Tématické fráze:
placičky z červené řepy,
řepové placičky,
řepné placky,
řepné placičky,
placky z červeného zelí,
placky ze syrového zelí,
indicke placky z cervene repy,
placičky ze zelí,
placky z červené řepy,
řepové placky,
řepné karbanátky,
placičky z červeného zelí,
zelí po indicku,
řepná placka,
červené zelí placky,
placicky s cervene repy,
indické zelné placky,
placičky z bílého zelí,
repne placky recept,
placičky se zelí
Suroviny:
řepa červená,
jogurt bílý,
mouka hladká,
římský kmín mletý,
koření,
semínka sezamová,
semínka lněná,
sůl,
olej
Komentáře (14)