Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové bramborové noky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hoppe Hoppe

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 399 kJ /
2 246 kcal
Bílkoviny47,30 g
Tuky7,20 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy483,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vařené brambory nastrouháme najemno, přidáme krupice, mouku, přisolíme a smícháme na kompaktní hmotu. Krok 2: Desku, vál si posypeme trochou mouky a vyválíme válečky, nožem odkrajujeme kousky a vidličkou vytlačíme vzorek. Krok 3: Vaříme v osolené vroucí vodě cca 1-2 minuty, jakmile vyplavou navrch.

Zveřejněno 26. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové bramborové noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RkPR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové bramborové noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RkPR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

perfektní, měkké, vláčné, nerozpadající se,:-K

drží, nerozpadají se ;-)

Drží to takhle bez toho vajíčka? :-O jinak vypadají krásně

Super recept,jen jsem přidala 1 žloutek a 1 lžíci parmazánu:-)

Moc pěkné je máš, jeden jako druhý :yes:

:yes: +1 jsou moc krásné

Tématické fráze:
bramborové noky z vařených brambor, bramborove noky recepty, bramborove noky, bramborové noky recept, bezlepkove gnocchi, bramborové noky bez mouky, domácí bramborove noky recept, recept na bramborové noky, recept bramborové noky, recepty bramborové noky, bezlepkove gnocchi recept, bezlepkové přílohy, bezlepkové bramborové halušky, noky z bezlepkové mouky, bramborové noky jako příloha, noky z varených brambor, domaci bramborove noky, gnocchi, domaci noky, jsou brambory bezlepkové

Suroviny:
brambory, rýžová krupička, krupice kukuřičná, jizerka, sůl

Přidat fotografie receptu