Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté kuřecí plátky Helmann´s

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nikolsusu

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 837 kJ /
1 395 kcal
Bílkoviny119,38 g
Tuky97,11 g
Vláknina6,92 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 761 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky, osolte a opepřete. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou a s prolisovaným česnekem. Krok 2: Můžete jej dát na 30 minut do lednice. Maso bude křehčí a šťavnatější. Rozehřejte pánev s olejem. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce. Krok 3: Osmažte z obou stran dozlatova (cca 3 minuty z každé strany).

Zveřejněno 29. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnaté kuřecí plátky Helmann´s

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/229J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnaté kuřecí plátky Helmann´s

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/229J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

dělám (tedy mě bez česneku) a chutná nám:yes::-D Elizo krásné foto:yes::-D

Poslala jsem obrázek, recept znám a líbí se mi.:-)

Reklamu na Hellmann´s a jejich recepty si můžeme najít na jejich stránkách;-)

Tématické fráze:
helmans kuřecí řízky s tatarkou, kuřecí plátek, kureci platky, kuřecí řízky v tatarské omáčce helmanz, řízky helmans, helmans rizky, kuřecí prsa helmans, štavnate kuřecí prsa, těstíčko z tatarky helmans, kuřecí maso helmans, rizek helmans, štavnaté kuřecí plátky do housky, kuřecí prsa helman, prirodni stavnaty kureci platek z kuřecích prsou, kuřeci prsa maso top recepty, top recepty kuře plátky hellmann, recepty na kuřeci platky, kuřeci platky s tatarkou helmans, helmans smetanova omacka, kuřecí plátky s tatarkou helmans

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř, tatarská omáčka, česnek, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu