Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 467 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,85 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 10,98 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,02 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso můžete použít i jiné, třeba krůtí. Vody přidejte tolik, kolik chcete mít šťávy. Pyré ji dostatečně zahustí. Marinovat můžete i kratší dobu, ale nejméně dvě hodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2020 16:44
Santte: Taky ji osmahnu na oleji a neopékám moc do hněda, spíše, když se jakoby rozvoní ji zaleju a barvičku dodá špetka kurkumy. Nejen, že dá barvu, ale je i zdravá. A děkuji za zájem.
15. 11. 2020 15:53
Dobrý den, chci se zeptat jak děláte tarhoňu? Má krásnou barvu. Mame ji rádi, ale ja ji na olejí osmahnu asi trochu více a pak zaliji vodou jak když dělám rýží. Děkuji za navod a bodík letí.
13. 11. 2020 09:50
Marie Svarcova: Maruško moc děkuji
13. 11. 2020 08:19
Paráda, už vím co budu zítra vařit - dík za recept jako vždy i krásné foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 24 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 2 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 3 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 5 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, olej, voda, pyré rajčatové, hořčice, omáčka sojová, cibule, česnek, pepř, sůl, sušená bazalka
Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzO8
4 názory